Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bebiss falan balimBARİZ ÇİZGİ VAR BEN SAN DEDİM CNMMMM TEY TEYYY HOHOO
canım sende yasamıssın benim yasadığımı geçmiş olsun sevindim testlerin temiz çıkmasına Rabbim tez vakitte nasip etsin ins bebeği genetiği ilk düşükte yapıyorlar mı senin daha önce oldu mu baska?
cnm en çk ona sevndim kimyasal değilmişim :)Çok sevindim canım sıkıntı yoksa hayirlisiyla olacak insallah zamsni var demekki. Benimki kimyasal o zaman 10un üstünde ya
bebeğm gt kan ver nolur :)bakinn bundaa bisiy cikmadii
ne kani gi yarinda yapcm test sali gunu veririm kani ya da carsamba beklicmbebeğm gt kan ver nolur :)
aşkım var bakk gör ben inanıyom bariz çizgi görünüyoo sen kan ver hadi koş git beni dinleyok bebiss falan balim
yok cnm vermicm bata 4 gun var daha beklicm ben zaten kafam bi milyonaşkım var bakk gör ben inanıyom bariz çizgi görünüyoo sen kan ver hadi koş git beni dinle
alamadin mi sonuclarini ay cok kotu oladar da bekledin yaaaaaYav bugun cuma diye sonuclar pqzartesiye atilmis sans mi bu nedir
yok cnm vermicm bata 4 gun var daha beklicm ben zaten kafam bi milyon
canımmm testi devlet hastanesinde mi yaptırdın?Alamadim sinirlendim ya kim beklicek o kadar catlarim ben ha oldun ha olcam diye
canım insallah hayırlı sonuclar alınsın özel de yapmazlar mı acaba ısrar etsek :) bende çok korkuyorum bi daha sorun yasarım diyeben çok ısrar ettim canm yapmıolar kimyasal geçirmemişm doktor öle dedi düşük değil onlar ben seni ikna edemicem en iyisi yiptr dedi ama birlikte ilerlicez dedi sağlıklıymışım 1 ay beklcem sonuçlur için :)
devlet hastanesinde yaptırdıysan çıktıysa sonuc öğrenmenin bir yolu var canımYav bugun cuma diye sonuclar pqzartesiye atilmis sans mi bu nedir