Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm aglama bak benim de test yanlis cikti. sakin predictor erken gebelik almayin topiklere baktim hep herkste silik cikmis yanilma payi cokmus nekadar sevinmistm oysakiBiz de bir gün hamiş kalicak miyiz acaba
inşallah kalırız canımBiz de bir gün hamiş kalicak miyiz acaba
Hadi gözün aydın cnm çok sevindim :)B HCG 261
Sus nan gene başlamacnm aglama bak benim de test yanlis cikti. sakin predictor erken gebelik almayin topiklere baktim hep herkste silik cikmis yanilma payi cokmus nekadar sevinmistm oysaki
cnm aglama bak benim de test yanlis cikti. sakin predictor erken gebelik almayin topiklere baktim hep herkste silik cikmis yanilma payi cokmus nekadar sevinmistm oysaki
Sus nan gene başlama
ben deee valla yipratiyor insani ama elbet olacaktir bir gunNe bilim canım ya bazen öyle oluyör ki acaba hiç olmicak mi diye düşünüyorum bir sorun yok niye olmuyor diye düşünüp duruyorum. Ama ümidimi de kaybetmek istemiyorum. Elbet bir gün olacak ama ne zaman. Bazı insanlar senelerce bekliyor diyorum nasıl dayanmislar nasıl beklemisler Rabbim nasıl sabır vermis. Bi doğursam pes peşe doğurcam 5 tane hemde
Doktoruna güven ve burdaki bazı arkadaşlardan ricam kimse bana kızmasın ama birbirni bilip bilmeden korkutmasın kimse bizbirbirmizi rahatlatmak için burdayız ve iyi ki burası var diyorumÇok sevindim canım sıkıntı yoksa hayirlisiyla olacak insallah zamsni var demekki. Benimki kimyasal o zaman 10un üstünde ya
cnm aglama bak benim de test yanlis cikti. sakin predictor erken gebelik almayin topiklere baktim hep herkste silik cikmis yanilma payi cokmus nekadar sevinmistm oysaki
Ne bilim canım ya bazen öyle oluyör ki acaba hiç olmicak mi diye düşünüyorum bir sorun yok niye olmuyor diye düşünüp duruyorum. Ama ümidimi de kaybetmek istemiyorum. Elbet bir gün olacak ama ne zaman. Bazı insanlar senelerce bekliyor diyorum nasıl dayanmislar nasıl beklemisler Rabbim nasıl sabır vermis. Bi doğursam pes peşe doğurcam 5 tane hemde
Kızlar olacak insallah geç olsun güç olmasın diyorum ben artık çünkü gec olmasi olup da ellerinden kayıp gitmesinden daha iyidir Rabbim hepimize nasip edecek inşallah ben inanıyorumben deee valla yipratiyor insani ama elbet olacaktir bir gun
maydonozu ne için kullanacaksın canımSelam herkese yeni anne adayıyım tabiki heyecanlı bir süre olacak .
Öncelikle namaz ve dualarda hayırlısını ve tez zamanda istemek Allah cc dan .
Adet bitmeye yakın maydanozun saplarıyla 5 dk kaynatıp sabah ve öğlen içmek (3 gün) çalışma başlayınca bırakmak çünkü gebelik varsa söktürür.
Gün aşırı ve sabahları denemek.
Yarım saat süreyle kalkmamak
Hayatta başka konulara odaklanmak en azından çalışmak
Hayirli olsun sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin allahSelam herkese yeni anne adayıyım tabiki heyecanlı bir süre olacak .
Öncelikle namaz ve dualarda hayırlısını ve tez zamanda istemek Allah cc dan .
Adet bitmeye yakın maydanozun saplarıyla 5 dk kaynatıp sabah ve öğlen içmek (3 gün) çalışma başlayınca bırakmak çünkü gebelik varsa söktürür.
Gün aşırı ve sabahları denemek.
Yarım saat süreyle kalkmamak
Hayatta başka konulara odaklanmak en azından çalışmak
Beyaz değilde daha çok şeffaf yada sarımsı renkte parmağnda uzayan bir akıntı.Her ay aynı zamanda yumurtlmaya olmyor mesela benm bu ay 13. günde oldu ondan önceki ayda 17. günde yumurtm çatlamıştı. Sen kaçıncı gündesin.Kızlar bisi sorucam biraz önce akintim kontrol ettim beyaz yoğun kıvamlı yapışkan akintim var bu yumurtlama gününe yakın mi demek yumurtlamayi gecmismiyim ovu testi kullanıyorum ama hiç bsy anlamadım köyü cikmio