Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasılsıngünaydınnnlarr
gunaydin kizlarrr acayip bi uyku halim var ayoll Z Zeyert1204 ne yaptin kan sonucunu aldin mi ??
Yok canım daha üç saati var zaten beklemeden eve geldik sonuç için sağlık ocağıni arayacağımgunaydin kizlarrr acayip bi uyku halim var ayoll Z Zeyert1204 ne yaptin kan sonucunu aldin mi ??
Yok canım daha üç saati var zaten beklemeden eve geldik sonuç için sağlık ocağıni arayacağım
selam bende geldim aranıza düşükten sonra ilk denememiz vira bismillah :))
evet canim koyu cikmis bazilari adet olurken bile yumuetluomuss sen yapmaya devam et gun asiri iliski olsunkızlar bugün adetimin 4. günü sizcede biraz fazla koyu değil mi
teşekkürler canım..boş gebelikten ötürü 8 haftalıkken düşük yaptım..daha sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.bakalım şuan coraspirin kullanıyorum ve umutla bekliyorumrabbim gönlüne göre versin hoşgeldin aramıza neden oldu cnm doktr ne önerdi
çok şükür cnm sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
cok gecmis olsun canim Allah bidaha yasatmasinteşekkürler canım..boş gebelikten ötürü 8 haftalıkken düşük yaptım..daha sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.bakalım şuan coraspirin kullanıyorum ve umutla bekliyorum
teşekkürler canım..boş gebelikten ötürü 8 haftalıkken düşük yaptım..daha sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.bakalım şuan coraspirin kullanıyorum ve umutla bekliyorum
bebisim nasilsin nasil gidiyor yarin test yapcm bana dua et kizzzzzMinesuu aşkım balım böceğimmmmmmm