- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
laboquick cnm oneririm saglam bi test bide ben digital olani kullandim cleanbluekızlar hangi ovulasyon testi öneriyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laboquick cnm oneririm saglam bi test bide ben digital olani kullandim cleanbluekızlar hangi ovulasyon testi öneriyosunuz
bence kullan canmm engelleri asmaya degersizce preseed kullanmalıyım kafam allak bullak oldu bnm
engelleri aşıp ulaşıyo tutamıyorum içimde bnm yüzümden noldğnu bilmiyorum ama geliyolar tutamıyorumbence kullan canmm engelleri asmaya deger
Bence kullan canim cok öneriliyor bende gebe değilsem alicam bu ay hersey deneyeceğimsizce preseed kullanmalıyım kafam allak bullak oldu bnm
Bence kullan canim cok öneriliyor bende gebe değilsem alicam bu ay hersey deneyeceğim
sen de durimlar nasil cnm adet mi olmustun bati mi bekliodun kafam cok dolu hatirlayamadim
kızlar okumak bakmak istemyorum beynim karıştı doktra cuma gtcem doktra alabilirsemcumartesiye alıp eşimle gtmek istiyorum
normal canim. ih vucutda her daim var cunku hep silik cikar yanikızlar elimde ovulasyon testi vardı şimdi yaptım ikinci çizgi silik adetin 3. günü silik çizgi çıkması normal mi
insallah tutunmstur cnm yumurtlama donemindesinn dimi ???Canim ben Kasım 23 de adet oldum adetim gecikmisti çok heveslanmistim bata 13 gun var bakalım bu ay nolcak
insallah tutunmstur cnm yumurtlama donemindesinn dimi ???
Ay bilmyrdm testler bozuk sandımnormal canim. ih vucutda her daim var cunku hep silik cikar yani
Belli olmaz Allah older olur cnmEvet canım yumurtlama döneminde yim ama pek iyi değerlendirmedim açıkçası soğuk algınlığı grip halsiz im çok
ama bn alttan muayenede oldm ultrasonlada bakıldı canım ole bişy olsa anlarlard sanki çnk bakmşlard hepCanim ben bişey duymuştum bazı insanların Rahmi asagida olurmuş o yüzden çocuk olmazmis. Bunu doktorlar anlamamış. Eski den Ebelere giderlermis karın çekme diye birşey yaparlarmış. Benim bi akrabam bu şekilde hamile kalmış. O yaki denilen şeyden de yaparlarmış. Şimdi yapan var mı bilmiyorum ama tutunma problemin var ya belki ondan olabilir. Fikir olsun diye söyledim canım.
Belli olmaz Allah older olur cnm
Ama
ama bn alttan muayenede oldm ultrasonlada bakıldı canım ole bişy olsa anlarlard sanki çnk bakmşlard hep
sende varmıydı ole bişiBende oldum canım. 3 defa alttan muayene oldum.en son adetimin 3.günü gittim o zaman daha iyi anlasiliyormus galiba bi sorun çıkmadı. Düşündüm bende ama cesaret edemedim açıkçası. Eskiler çok iyi bilirmis. Eskiden doktor a gitmek mi varmış çocuğu olmayani ebeye götürüp kasigini cekerlermiş. Ne kadar doğru bi yöntem bilmiyorum ama bir ara düşündüm yaptırmayı canım iyice bir araştırmak lazım.
Sende
sende varmıydı ole bişi