Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sogan kuru denedinizmi ? bayanlarda sık gorulen sey iltihap yada cikokata kistibenim adet sancimmm varrrrr
MasAllah de nazar değmesintopigim canlanmis uzun bi aradan sonra sayfalarin gerisinde kaldim
Adet sancısı değildir obenim adet sancimmm varrrrr
ne ozamannnAdet sancısı değildir o
masallah ahiret sorulari gibi kesin bilgi ogrenirsen hber et banadaBn yaki olayini biraz arastrdim ama net bir bilgi yok mesela ne zamn yapistiralim yumurtlamaya yakin gunlrmi yada daha sonrami iliski de olmali mi yoksa daha sonra mi takalim
Sanirim biraz oyle olmus arastirmalrim tum hiz devam ediyor bakalimm
masallah ahiret sorulari gibi kesin bilgi ogrenirsen hber et banada
benim adet sancimmm varrrrr
Bebistir belkine ozamannn
cnm bilmiorm bende ben hic yadamadim cunku. google babaya sor cnm bazi topiklerde yazmislarr bu kadar takma yaa hepmizde olabilir yanibnmde başladı kuzumm tam günümde olcam galiba bide sence niye oluyo bu kimyasal gebelik
hayirr kirmizilar gelck cnm hissediormBebistir belki
cnm bilmiorm bende ben hic yadamadim cunku. google babaya sor cnm bazi topiklerde yazmislarr bu kadar takma yaa hepmizde olabilir yani
Yanlış hissediyorsundur InsAllahhayirr kirmizilar gelck cnm hissediorm
benim adet sancimmm varrrrr
insallah cnm herkes oyle dio ama malesef degilm ay degilimm yahuuu cuma belli olur artik test yapicam dun yaptimda tek cizgi cikti tabi 7. gun cikmaz varsada bgunn 8. gunumSen umutsuz sun ama bence hamile kalicak sin gibi bir his var içimde
sen de durimlar nasil cnm adet mi olmustun bati mi bekliodun kafam cok dolu hatirlayamadimSen umutsuz sun ama bence hamile kalicak sin gibi bir his var içimde
seieda cnm senin ilk yaptogon testte bence degerin 20 nin ustuydu ertesi gun kanda 9 a sonra 3 e dustu demi ???takmıcamda cnm ilk 7 hafta buda böle olunca ister istemez takıyorum genetik test isticem doktrdan
20 yi hiç görmedm ben cnm ama bugün 3 küsür çıktı ama testlerde hala silik çizgi vardseieda cnm senin ilk yaptogon testte bence degerin 20 nin ustuydu ertesi gun kanda 9 a sonra 3 e dustu demi ???