- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
hergun test yapmicm cnm yarin 10. gunum artik varsa cikar diye dusunuorm varsa pazartesi kan veririm bidaha yapmam test. ama bisiy cikmick zaten biliorm ama saglik olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hergun test yapmicm cnm yarin 10. gunum artik varsa cikar diye dusunuorm varsa pazartesi kan veririm bidaha yapmam test. ama bisiy cikmick zaten biliorm ama saglik olsun
çok tesekkür ederim Rabbim isteyen herkesi tez zamanda kavustursun ins bebişine peki bu ilacı düzenli kullanıp hamile kalabilen olmus mu bilgin var mı canım?geçmiş olsun canım ..dilerim sende hayırlısıyla kavuşursun bebişine..bunu cok sık duyar oldum progestan eksikliğini ilacını düzenli kullanman gerekiyor aksatmadan.
aa evet canım bu arada bunuda söyleyim bende öyle yaptım..2 düşük yaptım dedim..biri dr gözetiminde biri evde diyince yaptı.sende düşükleri evde yaptım dersin.. bu süreç uzun deme gelip geçiyo 1 ay.. en azından için rahat eder..
cnm uzun bi sure degil bebek icin aylarca bekliorz 1 ay ne ki cabuk gecerr biz variz mrrk etmeçok uzun ya 1 ay
anaaamm kız ben balataları yaktım sanırım bi test vardı senin gibi geldiii... 2 cizgisi belirgin ya ..sonra bulamadım resmi :)ne belirgin gıı anlamadi bennn@Melissa81
canım ben gebe kaldığımda dr ilk verdiği ilaçtı bu düşmesin tutunsun diye..birde o dönem progestan bakmıstı benim 10 üzerinde cıkmıstı genelde 10 altı olunca düşük ihtimali var diyordu dr. günde 3 defa vermişti.bir arkadasım anlatmıstı tedavi sonunda gebe kalınıyormus.çok tesekkür ederim Rabbim isteyen herkesi tez zamanda kavustursun ins bebişine peki bu ilacı düzenli kullanıp hamile kalabilen olmus mu bilgin var mı canım?
Allah gostermistir canim o gordugun yumurtlama testiydi cnm benim degil H happycouple ninnn:))anaaamm kız ben balataları yaktım sanırım bi test vardı senin gibi geldiii... 2 cizgisi belirgin ya ..sonra bulamadım resmi :)
neyseee Allah söyletti diyelim :)
yarin sabah canimburdayım cnmn ne zamn yapcan test sen Minesuu
yarin sabah canim
selam kızlar bende bebeğim 8+2 günlükken kürtaj oldum mecburen kalbi durmus 11 ay oldu kürtaj olalı hala tık yok bende adetim düzensiz kaç doktora gittiysem birsey yok dediler sonunda biri Allah razı olsun buldu problemi progesteron eksikliğiymiş düzensiz olmasının nedeni önce tarlusal verdi adet söktürücü kullandım adet oldum o bitince de progestan kullanmamı söyledi şükürler olsun 2 aydır düzenli oluyorum 5 gün oldu adetim biteli ama yine hamile kalamazsam diye ve yine bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum yorumları okudum birkaç sitede şuan soğan kürü umut oldu bana bakalım başlıcam bugün Rabbim den hayırlısı hepimizin yardımcısı olsun ins
Geçmiş olsun canim. Minesuu diyor ki bu tipine gelen hamile kalıyor inşallah bakalım hayırlı haberler alırız hepimiz de bebisim iz için gün saymalara başlarız. Denemek te fayda var soğan kürü nu canım nasip belli olmaz.
ay bisiy cikmicak zatendee oylesine yapicm yoksa sifir umut sifir beklenti yani kirmizlara hazirlaniorm ben :)))Hadi bakalım inşallah ben bile heyecanlandım
evet cnm ben haric kelin ilaci misaliGeçmiş olsun canim. Minesuu diyor ki bu tipine gelen hamile kalıyor inşallah bakalım hayırlı haberler alırız hepimiz de bebisim iz için gün saymalara başlarız. Denemek te fayda var soğan kürü nu canım nasip belli olmaz.
adet geciktimi kaçıncı günBenim kan testi sonucu 15 çıktı sizce nasıl