- 8 Kasım 2015
- 1.441
- 1.370
- 35
sogan suyu,yakı,kalcanin altina yastik bu kadar ben bunlari yaptim uc ayda bebisimi aldim
Bebeğim yakı ne bende kist yok ama neden kimyasal oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sogan suyu,yakı,kalcanin altina yastik bu kadar ben bunlari yaptim uc ayda bebisimi aldim
Canım benimde hiç sancım yoktu hatta şaşırmıştım sonradan sancın başlar adet olınca da değerin 0 lar benimki 121 den düşmüştü bir deMissMervee cnm sana ne dedi doktor noldu şimdi ne ağrm var kanamam ne sancım şukur ama değer 3 e duşmuş 9 dan
Canım benimde hiç sancım yoktu hatta şaşırmıştım sonradan sancın başlar adet olınca da değerin 0 lar benimki 121 den düşmüştü bir de
eczanelerde satilir canim ben iki gun yaptim deisikli yapistirdim belime ve sukur hamile kaldimYakı ne oluyo acaba?
Yakı diyip mi aliyorum ecznden ne işe yarıyor peki canmeczanelerde satilir canim ben iki gun yaptim deisikli yapistirdim belime ve sukur hamile kaldim
yaki eczanelerde var canim bi dene istersen ama fazla tutma sicak tutuyor belini goggle babadn bakabilrsn yakiyaBebeğim yakı ne bende kist yok ama neden kimyasal oldu acaba
yok güzelim korkma sağlıksız döllenme yani yumurtlamanın son günü veya kalitesiz sperm den oluyor o yüzden kimyasal oluyor ama kimyasalın arkası hemen gebelik derlerAnladm bebeğim doktrun ne dedi neden olmuş acaba bundan oncede duşuğm olmşt korktm açıkçası doktrun senle paylaştklarını anlatrmsn cnm
haklisin cnm. ozaman artik sen vercksin kararini o aciyi kendileri cekmedikleri icin uzaktan davulun sesi hos gelio tabi:) kim yesin ayol ya işte kocalari anlamak çok zor
1 senelik canimInsalah seninde olur. Kaç aylık evlilisn
bebem yok diye guluom cnmmNe gülüyon kız
evet canim yaki diosun veriolar yara bandi gibi ama buyuk tabi cikarirkende tuyluyseniz agda yagi tervih edin drimYakı diyip mi aliyorum ecznden ne işe yarıyor peki canm
Benim gibi yani inşallah ınsalah hamile kalırsınhaklisin cnm. ozaman artik sen vercksin kararini o aciyi kendileri cekmedikleri icin uzaktan davulun sesi hos gelio tabi
1 senelik canim
Tüylü değilim uok:))evet canim yaki diosun veriolar yara bandi gibi ama buyuk tabi cikarirkende tuyluyseniz agda yagi tervih edin drim
bn tuyluyumde minik tuyler dha cok aciyo kocaman bant cunkuTüylü değilim uok:))
sadece sagliksizla alakasi olmuyor cnm tutunamiyor yani. saglikli sagliksiz fark etmiyor yaniyok güzelim korkma sağlıksız döllenme yani yumurtlamanın son günü veya kalitesiz sperm den oluyor o yüzden kimyasal oluyor ama kimyasalın arkası hemen gebelik derler
Yarın ilk isim almak oalackyakiyi ben de duymjstum bi topikte cok faydasini gorenler olmuss denesek mi acaba
bn yaptim canm hamikede kaldimyakiyi ben de duymjstum bi topikte cok faydasini gorenler olmuss denesek mi acaba