- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
hosgeldin cnm doktora gittiniz mi gerekli testleri yaptirdiniz mi ???Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende bebekk istiyom hemde herseyden çok istiyorum 1 yıllık evliyim olmadı henüz.ne yapmalıyım? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin cnm doktora gittiniz mi gerekli testleri yaptirdiniz mi ???Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende bebekk istiyom hemde herseyden çok istiyorum 1 yıllık evliyim olmadı henüz.ne yapmalıyım? ?
Hosbuldum canım cevap verdigin için teşekkür ederim. Evet doktora 5 aydır gidiyorm. Bana doktor sadece hormon testi yaptı. Muane oldum. Eşim de sprm testi verdi doktor bi sıkıntı yok dedi. Ve iki ay klomen kullandim. Kistim var.hosgeldin cnm doktora gittiniz mi gerekli testleri yaptirdiniz mi ???
Anladim cnm. Kist engelliyor olabilir. Sogan kuru v.s denedin mi ?Hosbuldum canım cevap verdigin için teşekkür ederim. Evet doktora 5 aydır gidiyorm. Bana doktor sadece hormon testi yaptı. Muane oldum. Eşim de sprm testi verdi doktor bi sıkıntı yok dedi. Ve iki ay klomen kullandim. Kistim var.
Soğan değilde. İncir ve havuc kürü ne başladım içiyorum bu ay. Ovu testide yapıyorum. Doktor rahim filmi çekelim dedi anestesli olcak diye korkuyorm. Evlendigm günden beri uğraşıyorum olsun diyeAnladim cnm. Kist engelliyor olabilir. Sogan kuru v.s denedin mi ?
anestezili mi olacak canim ? kiz hic korkma baska topiklerde gordum ben 10 dk bile surmular adet agrisi gibi az agri oluomus. aneztezili olacaksan daha iyi hic bisiy olmamis gibi uyanirsin korkma Allahin izniyle olur bebegin. zaten bu topige gelen hamile kalmadan gitmio sende kesni bunay kalcn hamis herkes hamis kaldi cunku uzun zaman bekleyenler bile darisi sana olsunSoğan değilde. İncir ve havuc kürü ne başladım içiyorum bu ay. Ovu testide yapıyorum. Doktor rahim filmi çekelim dedi anestesli olcak diye korkuyorm. Evlendigm günden beri uğraşıyorum olsun diye
Ayy amin ınsalah herseyden çok çok istiyorum allahtan bunu ve bütün isteyenleri için dilerim. Bana dk dedi anestesli illa die çok ağrılı dedi. Eşim de birakmiyo uyutuluyo diyo . Çünkü özel hastaneye gidiyorm oyüzden biraz para da giriyor isn işine oyüzden doktorun bunda ısrarlı olduğunu dusunuyorzanestezili mi olacak canim ? kiz hic korkma baska topiklerde gordum ben 10 dk bile surmular adet agrisi gibi az agri oluomus. aneztezili olacaksan daha iyi hic bisiy olmamis gibi uyanirsin korkma Allahin izniyle olur bebegin. zaten bu topige gelen hamile kalmadan gitmio sende kesni bunay kalcn hamis herkes hamis kaldi cunku uzun zaman bekleyenler bile darisi sana olsun
cok agrili oluyormus fakat tuplerin kapaliysa. eger acikca cok adet sancisi gibi agri oluomus. nekadara yapilo acaba bilgin var mi ?Ayy amin ınsalah herseyden çok çok istiyorum allahtan bunu ve bütün isteyenleri için dilerim. Bana dk dedi anestesli illa die çok ağrılı dedi. Eşim de birakmiyo uyutuluyo diyo . Çünkü özel hastaneye gidiyorm oyüzden biraz para da giriyor isn işine oyüzden doktorun bunda ısrarlı olduğunu dusunuyorz
kizz sen zaten adet olmadin miydi 3 gun omce ben mi yanlis hatirliorum kii ????kızlar adet oldum ama çok fena kasığım ağrıyor iğneler batıyor.
evet adetim şuan ama kasığım çok ağrıyor kist olmasınkizz sen zaten adet olmadin miydi 3 gun omce ben mi yanlis hatirliorum kii ????
bilmiorm canimevet adetim şuan ama kasığım çok ağrıyor kist olmasın
300 tl anestesli olursa eğer normal 80 tl oluyocok agrili oluyormus fakat tuplerin kapaliysa. eger acikca cok adet sancisi gibi agri oluomus. nekadara yapilo acaba bilgin var mi ?
Yarın doktora gdcem ağzımda o kadar kötü bir tat var ki ne yesem geçmyor.bilmiorm canim
300 lt miiii aaa cok iyimis ben 2 3 bin lira falan saniodum. kiz ne korkuon git cektir iste300 tl anestesli olursa eğer normal 80 tl oluyo
Parasinda değilde eşim uyutuluyor diye izin vermiyo işte bu ay olmazsa öbür catlama iğnesi yaparız demişti dokotr300 lt miiii aaa cok iyimis ben 2 3 bin lira falan saniodum. kiz ne korkuon git cektir iste
Senin bebis in varmı canmParasinda değilde eşim uyutuluyor diye izin vermiyo işte bu ay olmazsa öbür catlama iğnesi yaparız demişti dokotr
ay uyutul ne olcak ayol. seni mi yicekler ki ????Parasinda değilde eşim uyutuluyor diye izin vermiyo işte bu ay olmazsa öbür catlama iğnesi yaparız demişti dokotr
:) kim yesin ayol ya işte kocalari anlamak çok zoray uyutul ne olcak ayol. seni mi yicekler ki ????
yok cnm beklemedeyimmm benim de yok 6 aydir Allah hayirli vakitse versin insallag.Senin bebis in varmı canm