- 30 Temmuz 2015
- 278
- 52
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öyleyim canımmm.. bişey olcak diye kalkmıyorum yerimden yatarken bile korkuyorumm inann...Sol kasığımda ağrı saplandı ya ufak birseyde evhamlaniyorum ya dokuz ay nasıl olur ki Allahim sen hayırlısıyla ver yavrumu Kızlar yanlış anlamayin beni ne olur çok heyecanlıyım ya
Sağol canım teşekkür ederim hep yanımdasin bende hep yanında olucam inşallahkizz niye yanlis ańlayalim ki seni gayet normal bi durum yani bebisin tekme atio
Dimi ya dun benimki de hemen havalara girdin sonra yine üzüleceksin hemen kaptırma diyor odun ya gıcık etti beni kaptırmak insanı motive ediyorbende öyleyim canımmm.. bişey olcak diye kalkmıyorum yerimden yatarken bile korkuyorumm inann...
Evet benim beyaz krem gibi akıntım varhamiş arkadaşlar beyaz akıntı var mı bende varda
bende de var ama adet sancımda var.Evet benim beyaz krem gibi akıntım var
benim eşimde böle hamile muhabbetleri yapmıo çünkü geçen ay yaptık yaptıkk sonuç hüsrann... o yüzden bişey diyemiomm..Dimi ya dun benimki de hemen havalara girdin sonra yine üzüleceksin hemen kaptırma diyor odun ya gıcık etti beni kaptırmak insanı motive ediyor
Bat ne zamandi belki adet sancısı değildirbende de var ama adet sancımda var.
sizin durumda zór ya insan sevinse mi uzulsemi bilemio demi kayiplar yasadimiz ya Allah kimseye vermesin ya ama bunay tutundu cnmbenim eşimde böle hamile muhabbetleri yapmıo çünkü geçen ay yaptık yaptıkk sonuç hüsrann... o yüzden bişey diyemiomm..
bat 10 ama karın ağrım var ama kasığımda da ağrı var şu bilinmezlik ne kötüBat ne zamandi belki adet sancısı değildir
Hayırlısı olsun InsAllahbat 10 ama karın ağrım var ama kasığımda da ağrı var şu bilinmezlik ne kötü
valla benim kocis simdiden isim dusunuo yaa diorm ben bu ay da olmadi bak umutlanma diye test yapalim hadi gel diyorr cok uzuluorm valla yaa.
evet çok zorr vala ne yapacağımızı şaşırdıkk.. sevinemioz sevinmeden duramıoz çok karışıkk.. allah kimseye yaşatmasın..sizin durumda zór ya insan sevinse mi uzulsemi bilemio demi kayiplar yasadimiz ya Allah kimseye vermesin ya ama bunay tutundu cnm
Hergün pozitif sonucu görmek istiyon heralde maşallah hergün çift çizgi insani mutlu ediyor dimi ama neden hala koyu değil silikDayanamadım test yaptım
kesin yine kimyasallHergün pozitif sonucu görmek istiyon heralde maşallah hergün çift çizgi insani mutlu ediyor dimi ama neden hala koyu değil silik
Canım benim cizgin gayet net güzel. Benim cok cok silikti hatırlar misin bilmem onu gördüm ertesi gün digital ile onayladım birdahada yapmadim sende yapma istersen stres olma. Bebisin tutundu. Haftaya kan ver tamamDayanamadım test yaptım