- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Sen ne zmn kanda baktırcan cnm baktır artk yarn adet qününmüş ztn böyle daha çok heveslenirsin bizde merak ediozz bakkcanımm adet sancısı için erken ama.. sen ona yorma bencee..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne zmn kanda baktırcan cnm baktır artk yarn adet qününmüş ztn böyle daha çok heveslenirsin bizde merak ediozz bakkcanımm adet sancısı için erken ama.. sen ona yorma bencee..
İnşallah tatlm resim atarsn qeneYapıcam canım InsAllah yine pozitif görürüm
Adet günü bugündü ya aynıdi bizim dimi mavis_61Sen ne zmn kanda baktırcan cnm baktır artk yarn adet qününmüş ztn böyle daha çok heveslenirsin bizde merak ediozz bakk
Tabi canım atıcam inşallahİnşallah tatlm resim atarsn qene
İnşallah olur 4 qünün kaldı demi? Dün benimde 4 qünüm vardı yaptım test neqatifti yarn nolcak bakalım bi ümit yarn 2 qün kalıyoBenim hic agrim yok bu ay hatta cok umitliyim hayirlisi olsun hakkimizda insallah
bilmiyorum canimAynen ya dokuz günün var daha Minesuu bir hafta bile değil sancı için erken
O bu ay hamiş ztn bakmayın siz ona daha 9 qünü var sancım başladı diyoo kes lenn konuşmaaaa qebertirim iyi düşünecen keserimm haa dellendirme adamıııı
canım adet günüm bugündü.. ama yapmıcam kan testii.psikolojimhazır değil..Sen ne zmn kanda baktırcan cnm baktır artk yarn adet qününmüş ztn böyle daha çok heveslenirsin bizde merak ediozz bakk
evet canımm..Adet günü bugündü ya aynıdi bizim dimi mavis_61
Aylamaaa
Böyle daha kötü deqilmi bebeqm? Bence yaptır bak kendin qit yaptır kimseye haber etme iki qün bekle bi daha yaptır sonrada eşine söyle daha çok uzar yoksa cnmcanım adet günüm bugündü.. ama yapmıcam kan testii.psikolojimhazır değil..
testin baya belirgin artik mavisim. mervenin ki silikti bize gonderdgindee nekadar yuksk cikmisti kan sonucu yipratma kendinicanım adet günüm bugündü.. ama yapmıcam kan testii.psikolojimhazır değil..
gecmiyor gunlerr yaaa adeti en son olan benim masallah yokmu 20 sinde falan adet olan ayol tek kaliom ben hepAylamaaa
İdrarımın renqi koyu ve kokulu qeliyo ilk defa böyle oldu iltihApmı varki oda çocuqa enqel
Olacak canım hemen kötü düşünme ben bir buçuk yıldır istiyorum hiç pozitif göremedimdi bu ay gördüm InsAllah oldu senin de olacak InsAllah biraz sabr biraz şükür biraz tefekkül sen elinden geleni yaptın gerisi Rabbim bilir bol bol dua etbilmiyorum canim
Adet olacağım ay geç kalsada bat belirtiler olurdu hiç yaşamadım belirti iyice ümitlendim inşallah yarın da pozitif sonuç alirimevet canımm..
sen hamissin cnm masallah yarin sabah bi test daha yap var mi testin ? doktora gidicen mi ?Adet olacağım ay geç kalsada bat belirtiler olurdu hiç yaşamadım belirti iyice ümitlendim inşallah yarın da pozitif sonuç alirim
Yok üç tane kalmıştı geçen aydan kalma ikisi negatif çıktı sonuncusu pozitif yarın yapıcam artık yedekte alicamsen hamissin cnm masallah yarin sabah bi test daha yap var mi testin ? doktora gidicen mi ?
fotosunu eklemeyi unutmaYok üç tane kalmıştı geçen aydan kalma ikisi negatif çıktı sonuncusu pozitif yarın yapıcam artık yedekte alicam