- 24 Şubat 2011
- 834
- 520
Canım benim cizgin gayet net güzel. Benim cok cok silikti hatırlar misin bilmem onu gördüm ertesi gün digital ile onayladım birdahada yapmadim sende yapma istersen stres olma. Bebisin tutundu. Haftaya kan ver tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim cizgin gayet net güzel. Benim cok cok silikti hatırlar misin bilmem onu gördüm ertesi gün digital ile onayladım birdahada yapmadim sende yapma istersen stres olma. Bebisin tutundu. Haftaya kan ver tamam
Canim stres yapma daha adet çok gelmediğinden net değildir büyük ihtimal bat geçsin netlesir InsAllahkesin yine kimyasall
Kız bana niye soru işareti koydun :) yarın netleşecek diye mialtaylimm yum. 11. gun sonra battan 3 gun once
@merve_mm yum 12. bat ??????? mavis_61 yum. 10 gun sonra battan 4 gun once
@gvn1907 battan 6 gun once
Z Zeyert1204 yum 13.battan 1 gun once
MissMervee ??????????
Can'ım hergün çift çizgi görmek tabi mutluluk verir hele de böyle isteyen biri için. Sende yap sende Mutlu ol ortam pozitif enerji ile dolsun negatiflik olmasın hiç dimii:))Hergün pozitif sonucu görmek istiyon heralde maşallah hergün çift çizgi insani mutlu ediyor dimi ama neden hala koyu değil silik
Bebisim yapma böyle bence hersey yolunda
evettt canım mavis_61Can'ım hergün çift çizgi görmek tabi mutluluk verir hele de böyle isteyen biri için. Sende yap sende Mutlu ol ortam pozitif enerji ile dolsun negatiflik olmasın hiç dimii:))
Aynen canım ya test olsa yapcam hergün yarın alicam artık yapıcamCan'ım hergün çift çizgi görmek tabi mutluluk verir hele de böyle isteyen biri için. Sende yap sende Mutlu ol ortam pozitif enerji ile dolsun negatiflik olmasın hiç dimii:))
inşallahh canımm yyaa o kadar çok istiyorumki yine kimyasal olursa dayanamamBebisim yapma böyle bence hersey yolunda
Senin suan stres den uzak durman lazım
Olmaz canım bir kere oldu diye hep olacak diye düşünme stres yapma lütfeeenkendine dikkat etmen lazım şimdi kötü düşünme kızarim bakinşallahh canımm yyaa o kadar çok istiyorumki yine kimyasal olursa dayanamam
Aynı şeyleri artık brnde dğşünüyorumBelkide abarttığımı düşünüyorsunuzdur ama gercekten çok korkuyorum kimyasal olma ihtimalinden artık çok istiyorum bi bebeğimin olmasını..ve öle bi durumki her defasında gebe kalıp tutunamaması yıpratıyor sucu kndimde arıyorum eksik bişeyler yapıyorum duygusu bitiriyor beni..birde tum bunları eşime yansıtmamak için çaba sarfediyorum.kimseylede paylaşamıyorum.. Allah ım hayırlısını nasip etsinn cümlemize..
sen hele bi test yap kizzz. hamisligin belli olsun yazdiklarim hamis olanlar cunkuKıyamam inş isimde bulcaksn kıyafetde alcaksın benide yaz gözun çıkmasın 27 yumurt bat 11 leke gelmesi 5 aralık
Abarttigini düşünmüyoruz canım seni çok iyi anlıyorz Rabbim nasip etti gerçekten buna inan suçuda kendinde bulma bunlar bizim için imtihan dua şükür tefekkül inşallah ne olur üzülme ya lütfenBelkide abarttığımı düşünüyorsunuzdur ama gercekten çok korkuyorum kimyasal olma ihtimalinden artık çok istiyorum bi bebeğimin olmasını..ve öle bi durumki her defasında gebe kalıp tutunamaması yıpratıyor sucu kndimde arıyorum eksik bişeyler yapıyorum duygusu bitiriyor beni..birde tum bunları eşime yansıtmamak için çaba sarfediyorum.kimseylede paylaşamıyorum.. Allah ım hayırlısını nasip etsinn cümlemize..
nann ne aglion valla elime sopayi aldirmaa banaaaa senin ki bat gelmeden bu kadar koyulastiysaa battan sonra iyice koyu olur. kimyasal falan degillll yok ole bisiyyyyyy yigenimi uzmee bakk ben burdann duyuyorm sesini anneeeee ben kimyasal degilimmm gercegim ben diyoooookesin yine kimyasall
sen benim gozumde hala hamissin bebegimmKız bana niye soru işareti koydun :) yarın netleşecek diye mi
Sende eklersin kendini iki üç güne inşallahsen hele bi test yap kizzz. hamisligin belli olsun yazdiklarim hamis olanlar cunku
hic sanmiorm canikomSende eklersin kendini iki üç güne inşallah
Ben de seni dovecem şimdi sus hamissin sen dehic sanmiorm canikom
bazilarinida eklim oyle cnmMinesuu ne zaman ekleyeceksin topigin basina bilgileri