Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bi hafta fln sürmüştüü.. hatta hiç bu kadar olmamıştı öncekilerde... sonrada oldu ama ara ara ve daha hafif..mavis_61 cnm yumurtlamadan beri 6 gun mu surmustu kasik ve bacak agrilarin. benim bugun 6. gun agrilarim kesildii ayy yatamiodum yatakta beklemedeyim
Aynen canım katılıyorum Anlattığın kişilerde bir zaman sonra bikiyor dinlemekten yani benim anladığım kadarıyla Allah herkesten razı olsun hepimizi hamis eylesin InsAllahKızlar burdan çok şey öğrendim.Kimseye anlatamadıklarımı size anlattım.Şunu anladım ki aynı şeyleri düşünmek ve aynı şeyleri istemek için illa yan yana olmaya gerek yokmuş.Kalpler bir olsun yeter.
ara ara oluyor evet ama adet sancilarina benzer agrilarim basladi bu ay da olmadi saglik olsun napalimevet canım bi hafta fln sürmüştüü.. hatta hiç bu kadar olmamıştı öncekilerde... sonrada oldu ama ara ara ve daha hafif..
Benimdw ağrılarım oldu canım adet olucam sandım seninde değildir belki InsAllah değildir.. Bu arada eşim çok sigara içiyor demişsin gerçektende sigara erkeklerde çok etki ediyormuş inşallah bırakır yada azaltır içmeyiara ara oluyor evet ama adet sancilarina benzer agrilarim basladi bu ay da olmadi saglik olsun napalim
Amiinn canım İnşallah öyledir valla en qüzel hediye olurr bana kurban olsun anası pek nazlı çıktı sıpaaa :)O zaman doktora gitmen gerekiyordu canım inşallah supriz olur hamis olduğunu öğreniriz buradan hamislik belirtisi de idrar yolları enfeksiyonu gibi belirti oluşmuş geçen ay bende oldu ama fossss çıktı psikolojikmis doktora gittim idrar temiz çıktı rqbbim kimseyi bekletmesin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Canım zaten insan etrafındakilere anlatamıyo ki burda sorun aynı bide ne bereketli topikse qelen hamiş kalıyo anasını bi kaç kişi kaldı bizde versek bu ay hamiş haberinii tamamdır topiqin adı bereketli topik olurKızlar burdan çok şey öğrendim.Kimseye anlatamadıklarımı size anlattım.Şunu anladım ki aynı şeyleri düşünmek ve aynı şeyleri istemek için illa yan yana olmaya gerek yokmuş.Kalpler bir olsun yeter.
Allah yardım etsin derdi olan çeken herkese beterin beteri var işte nolursa olsun şükretmek lazım da öyle olmuyo işte küçücük bi sıkıntıda en büyük dert bizde sanıyoruzŞimdi haberleri izliyorum da bir koca dayağı kadının 6 haftalik bebeği düşünmüş ne hayatlar var Allahim sen yardım et çok büyük imtihanlar var hayatta
Evet inş bizde vericez o güzel haberleri ben inanyorum hepimizin hamile kalacağına.Canım zaten insan etrafındakilere anlatamıyo ki burda sorun aynı bide ne bereketli topikse qelen hamiş kalıyo anasını bi kaç kişi kaldı bizde versek bu ay hamiş haberinii tamamdır topiqin adı bereketli topik olur
Yarın bende yapim diyom bi daha ayy silikte olsa çıkar İnşallah 2. Çizqiiibelli olmaz cnm yarin tkrar yapin burda bir onceki gun yapip negatif gorup ertesi gun pozitifi goren arkadaslarim var insallah gorursunuz sizde Allahin izniyle
Aynen canım ya maalesef öyle oluyorAllah yardım etsin derdi olan çeken herkese beterin beteri var işte nolursa olsun şükretmek lazım da öyle olmuyo işte küçücük bi sıkıntıda en büyük dert bizde sanıyoruz
Tabi öyle canım elbet bi qünümüz var ama sabırsız qacılarız biz işte bi sabredebilsek ztnEvet inş bizde vericez o güzel haberleri ben inanyorum hepimizin hamile kalacağına.
canımm adet sancısı için erken ama.. sen ona yorma bencee..ara ara oluyor evet ama adet sancilarina benzer agrilarim basladi bu ay da olmadi saglik olsun napalim
InsAllah canımYarın bende yapim diyom bi daha ayy silikte olsa çıkar İnşallah 2. Çizqiii
Yarn tekrar yapcakmısın cnm test?Aynen canım ya maalesef öyle oluyor
Aynen ya dokuz günün var daha Minesuu bir hafta bile değil sancı için erkencanımm adet sancısı için erken ama.. sen ona yorma bencee..
O bu ay hamiş ztn bakmayın siz ona daha 9 qünü var sancım başladı diyoo kes lenn konuşmaaaa qebertirim iyi düşünecen keserimm haa dellendirme adamııııcanımm adet sancısı için erken ama.. sen ona yorma bencee..
Yapıcam canım InsAllah yine pozitif görürümYarn tekrar yapcakmısın cnm test?