- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Bata 4 gün var benim 3 gün kala zor göründü umudunu yitirmebat 10 yaptım ama bişey yok tek çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata 4 gün var benim 3 gün kala zor göründü umudunu yitirmebat 10 yaptım ama bişey yok tek çizgi
Foto niye atmıosun bakalım belki biz goruruz.. Bn gecen ay gorememiştim altaylimm gormuştu..bat 10 yaptım ama bişey yok tek çizgi
Benim umudum var kuzum senden bosunami 1 tüp preseed i bitirdincnm 14 ya da 15 aralik 9 gun falan var iste ama umudum yok benim bu ay benden ffossssssssss yanii ocaga bakiorm artik
Aynen bende dicektim neyse dedm ben iki test yaptm daha saklıyorm belki ikinci çıkar diye renk deqiştirdi len testlerrArkadaşlar kimse yanlış anlaması ama herkes test yaptım dio kimse fotosunu atmıo ben şüpheleniyorum açıkçası sabahki kız gibi bizimi kekliolar diyee..çünkü kndimden biliyorum insan test yaptımı negatifte olsa paylaşmk istio bi umut gorurler diye belki .. Zira ben öle yapmıştımm.. Kaçtır paylaşıom her defasında..bide kıyaslamak açısından paylaşmkta önemli.. Herkesin artık foto çeken tlfnu vardır yani kimse bahane üretmesinn. Bide foto atsana dioz çöpe attım diyenlere gıcık oluom .
Bi tüpü qönderdi kukuya daha ümidim yok diyo adamı sömürdün kızımm senin umudun olmazsa biz ölekBenim umudum var kuzum senden bosunami 1 tüp preseed i bitirdin
Canımm ya ben ovulasyon kullanmadım hiç biliom yardımcı olamicamm..Kızlar ovulasyon testi yumurtluyim mu bi fikir verinnn
Sağol canim :) baskq bilen varsa cvp verebilir miCanımm ya ben ovulasyon kullanmadım hiç biliom yardımcı olamicamm..
Verirler şimdi tecrübeliler varrSağol canim :) baskq bilen varsa cvp verebilir mi
Amin canim
YAPTIM CnnCanim sen kan testi yapmısmiydin
Vallah ben yaptığım bütün testlerin resmini attim.....Arkadaşlar kimse yanlış anlaması ama herkes test yaptım dio kimse fotosunu atmıo ben şüpheleniyorum açıkçası sabahki kız gibi bizimi kekliolar diyee..çünkü kndimden biliyorum insan test yaptımı negatifte olsa paylaşmk istio bi umut gorurler diye belki .. Zira ben öle yapmıştımm.. Kaçtır paylaşıom her defasında..bide kıyaslamak açısından paylaşmkta önemli.. Herkesin artık foto çeken tlfnu vardır yani kimse bahane üretmesinn. Bide foto atsana dioz çöpe attım diyenlere gıcık oluom .