- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
bebissKızçelerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebissKızçelerr
Canim hamisim sen nasılsın nasıl gidiyor ufaklikla hayatKuzuuuu
Kuzucummm senin kusmalar başladımıKuzuuuu
Tatlımm napıon senn senin bat a da cok var yaa çok merak ediom seni ..bebiss
Baya oldu 10 fln olmuşturr.. İyi bekliomm.. Sen napıon yrın mı gıddıodun dr aNasılsın kız yeni test yapmışsın hayırlı olsun tebrik ederim bu kaçıncı test oldu ilk çift çizgiyo gördüğünden beri
Doktora gidermiyim bilmiyorum yarın test yapıcam sonuca göre giderim belki bilmiyorum sen ne yapacan dr işiniBaya oldu 10 fln olmuşturr.. İyi bekliomm.. Sen napıon yrın mı gıddıodun dr a
Canım bn bu hafta adet olmazsam haftaya gidicem dr a kan testi yapmıcam.. Adetimi beklicemm.. Test laboqick in testleri internetten aldım 25tanesi 20 tl kargo dahil..Birde kullandığın bu testlerin hepsi aynı markami ne markası
Sanki biraz arttı gibi. Ama çok az arttı fazla değilmavis_61 akıntın nasıl
cnm 14 ya da 15 aralik 9 gun falan var iste ama umudum yok benim bu ay benden ffossssssssss yanii ocaga bakiorm artikTatlımm napıon senn senin bat a da cok var yaa çok merak ediom seni ..
cnm bat ne zamandiii ay hep unutuorm yaaa test yapmtin mii ???Kızlar başım çatlıycak gibi ağrıyor midem de bulanıyor üşttüm ben galiba.
Ben iyiyim canım cok şükür. Sadece cok yorgun hissediyorum hep kendimi birde ara ara mide bulantisi onun haricinde iyiyim amaCanim hamisim sen nasılsın nasıl gidiyor ufaklikla hayat
cnm bat ne zamandiii ay hep unutuorm yaaa test yapmtin mii ???[/QUOTEBat 10 yaptım ama bişey yok tek çizgi ]
Benim umudumm varr.. Ben çok dua ettim sanaa olacakkcnm 14 ya da 15 aralik 9 gun falan var iste ama umudum yok benim bu ay benden ffossssssssss yanii ocaga bakiorm artik
Anladım canımCanım bn bu hafta adet olmazsam haftaya gidicem dr a kan testi yapmıcam.. Adetimi beklicemm.. Test laboqick in testleri internetten aldım 25tanesi 20 tl kargo dahil..