- 8 Kasım 2015
- 1.441
- 1.370
- 35
seieda tam zamaninda gelmis lekelenmennn tebriklertt )
Minesuu olmuşmudur sence bugun sana dua etcem uyumadan inş tamamdr ve bu kez güzel sonlanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seieda tam zamaninda gelmis lekelenmennn tebriklertt )
cnm 7 10 uncu gunlerr lekelenme oluo bence hamis varr yaniii saol cnm bdn dr dua ediorm hepinizee canlarimmmMinesuu olmuşmudur sence bugun sana dua etcem uyumadan inş tamamdr ve bu kez güzel sonlanır
Ne uykusuydu kız bu?hamişler cok uyurrSelammmmmmmmmmmsssssssss beybilerrr uykidan yeni uyandim
Seninki farklı canımm benim boşlukta ağrı varVajina üstu göbek altı ağrıyor
ay ne bilim yaa uyku bastirdii. simdi sabahlarim artikNe uykusuydu kız bu?hamişler cok uyurr
Canım büyük ihtimal o yerlesme lekesiydiİnş regl falan olmam bu kadar erken olmadm gerç daha önce hiç ama
olmassin cnm yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuo senin daha ne kadar oldu 8 9 gun falan oldu sanirim demi miİnş regl falan olmam bu kadar erken olmadm gerç daha önce hiç ama
biz senle aynı gidiyoruz bebeğim ben bekliyorm senden kendimden umitlenmek istemiyorum inş hamişimdiray ne bilim yaa uyku bastirdii. simdi sabahlarim artik
Sabahları okuyorum zatenn hep gece ikilere kdr yazıosunuzz.. Bn 23:30gibi uyumuş oluyorumm ...ay ne bilim yaa uyku bastirdii. simdi sabahlarim artik
İnşallahhhh inşallahhhhhMaşallah maşallah bu ay topigin hepsi hamileyim diye haber verecek inşallah
Ben galiba 26-27-28 arası yumurta old cnm inş adet olmam yaolmasson
olmassin cnm yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuo senin daha ne kadar oldu 8 9 gun falan oldu sanirim demi mi
ben de asiri gaz var yaaaa sende de var mi seieda
var sende bisiyler cnmmm hadi insallahhhh bakalim.test yapcn mi yarinEvet kuzum var şişlikte çk karnmda göbek altı taş gbi sert ağrım kesild ama
Canım büyük ihtimal o yerlesme lekesiydi
valla esim koyck cnm erkek olursaa ama ben onu ikna ederim heralde dusunmedm hic.