- 8 Kasım 2015
- 1.441
- 1.370
- 35
var sende bisiyler cnmmm hadi insallahhhh bakalim.test yapcn mi yarin
Pazartesi yaparım kuzum yarın negatf çıkar zaten çk üzülürüm ozamn gerç napcağmda belli olmaz dualarm sennle ve hepimizle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var sende bisiyler cnmmm hadi insallahhhh bakalim.test yapcn mi yarin
Bencede sen ikna edersinn..anmann olsundaa birisi koyarrvalla esim koyck cnm erkek olursaa ama ben onu ikna ederim heralde dusunmedm hic.
benimkine kalsa babasinin adini koyckti daa fazgecirdim ayy ne isim var degisik modern bi isim.olsun istiorm berkhan gibi meselaBencede sen ikna edersinn..anmann olsundaa birisi koyarr
Bilmiyorumki okadar bakiyorun isim beyenemiyorum yaa ben hep kız ismi bakıyorum esim erkek olcak diyo
Mavis Haklı. ........Test yapanlara sesleniyorum testinizi yaptıktan sonra fotosunu bizimle paylaşınızz... Benim gibii... Ben her defasında paylaşıyorumm ...
erkeklerdeki bu erkek bebek tutkusunun hic anlamiorm benim kide oyleeBilmiyorumki okadar bakiyorun isim beyenemiyorum yaa ben hep kız ismi bakıyorum esim erkek olcak diyo
Bende diyorum zaten sen erkek diyip dur kız olursa görcem seni diyorum ( bu arada ben kız istiyorum da ) benimkide ikiz olsun ozaman bir kız bir erkek diyor. Sipariş veriyor sankierkeklerdeki bu erkek bebek tutkusunun hic anlamiorm benim kide oylee
evlat evlattir yaa kiz cocugu olan erkekler ozaman anliomuss sevgiyi saglikli olsunlarda ikincisi erkek olur ne olck :)))Bende diyorum zaten sen erkek diyip dur kız olursa görcem seni diyorum ( bu arada ben kız istiyorum da ) benimkide ikiz olsun ozaman bir kız bir erkek diyor. Sipariş veriyor sanki
Orası öyle kuzum sağlık lı hayırlı evlatlar olsunda Rabbim ne verirse raziyiz zaten. Evladın kızı erkegi olmaz biz işin sakasindayizevlat evlattir yaa kiz cocugu olan erkekler ozaman anliomuss sevgiyi saglikli olsunlarda ikincisi erkek olur ne olck :)))
Yinemiiiiiyi geceler cicisler
Ben geldim sen gidiyorsun yaiyi geceler cicisler
Canim ben bol bol kenzül Arş okudum ama uzun olanini nette hep kısası çıkıyor mümkünse uzun olanini bul tavsiye ederimKızlar ben ilk bebişim 7 haftalıkken bırakp gtmişti gtmemesi için dua demiştiniz ne acab ben meryem duas okuyorum başka vrmı
Kızlar ben ilk bebişim 7 haftalıkken bırakp gtmişti gtmemesi için dua demiştiniz ne acab ben meryem duas okuyorum başka vrmı
saol cnm siz de benimmm. benim sancim var yaa adet sancisi gibi Allahima siginiyormMinesuu saol dualarımdasın
Canim belki belirtidir hiç test yaptin miKizlar iyi geceler kasiklarimda asiri batma var arkasindan da beyaz akinti olusuyo neyin nesi yasayan varmi bat 4 gun sonra