Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu demiom yaa kum dokuluodu ya o ağrı..Aşkım benim ağrı kaşıkla batma halinde başladı bi sağ bi sol sonraki gün bacagima sızıntı şeklinde oldu dger gün yine kaşık batmasi ve akıntı çok Koyulaştj
Onu demiom yaa kum dokuluodu ya o ağrı..
Mavişim ben adetim bttkten itibaren 10 gun denedm hangisi tahmin edemiyorum ama 26-27-28 ucunden biri yumurtlamaydıYerleşme olabilir mi canımm kaçıncı gundeydinn.takip et bakalımm
11 yada 12 ydiBat ne zamandi canım
Yumurtladıktan 9-10gun sonra dollenmii yumırta rahme dusunce kanama olabilir ya yerleşme denilio o olabilir..zira adet olman için erken daha.. Takip et canım kahverengi akıntıdan korkmayın diyor dr lar kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı yokMavişim ben adetim bttkten itibaren 10 gun denedm hangisi tahmin edemiyorum ama 26-27-28 ucunden biri yumurtlamaydı
Hehh bnmde kasıktan yukarda boşlukta ağrı oluo böle ara ara gelio sancı gibii.. Çok kuvvwtli değil ama ..Sol boşluk ile hafif sırtına doğru aynı zamanda vajina 8ci batma oldu bende kaburgamin alti
Ayy inşallahh ben beklemedeyimm canımm..inş kimyasal değildirr.. Sen nasıl oldunn..mavis_61 cnmmm beraberiz inşallah diğer kızlarda aramıza hemen katılır
Geçenki gebeliktede bole akıntmm gelmişt umitlenmek istemiyormda kotu Bi tesadufte olabilir en iyisi bi kaç gün beklemekYumurtladıktan 9-10gun sonra dollenmii yumırta rahme dusunce kanama olabilir ya yerleşme denilio o olabilir..zira adet olman için erken daha.. Takip et canım kahverengi akıntıdan korkmayın diyor dr lar kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı yok
Canim benim de geçen pembemsi akıntım oldu bugün test pozitif çıktı belki senin de öyledir11 yada 12 ydi
Ay ne bilim ya önceki kasık ağrısı gibi değil başka bişey..mavis_61 kasık ağrın var benim şimdi ağrım var ya
Vajina üstu göbek altı ağrıyorAy ne bilim ya önceki kasık ağrısı gibi değil başka bişey..