- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
bisiy yapmiom napiyimmm ciktim ben sinra gelirimNaber nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bisiy yapmiom napiyimmm ciktim ben sinra gelirimNaber nasılsın
Tamam canım görüşürüzbisiy yapmiom napiyimmm ciktim ben sinra gelirim
cnm kasik agrilarin bacagina beline vuruyormuydu ve hangi tarafin agriyordu ????????????Sor canımm
cnmm alt karin bolgendeysee sevindiri haber :) her nekadar adet belirtileriyle benziyor deniliyorsa da agrinin yeri farkli oluyor sen bence yarin bi test yapkızlar ben 2 saattir mutfakta bişilerle uğraşydm birde kasıklarıma bi ağrı girdi adet olcakmşm gibi ama biraz farklı alt karın bölgeme doğru ve birden başm döndü acibaaa belirtimi kuruntumu :) @maviş_61 varmıdı böle şeylar kuzum
bence hamissin bebegim kasik agrin var mi senin de bacagina falan vuruo mu ??kız kuduruk kanıma grme sensiz hamiş olmak yok birlikteyiz inş test almaya gidersem bi poşet alıp gelirim pazartesiye kadar dayanıyım en iyisi ilk bebişimde yerleşme lekesi gelmişt belki gelir Minesuu
sen de yarin patlatirsin hamislik haberini asil ozaman kudururm benkız kuduruk kanıma grme sensiz hamiş olmak yok birlikteyiz inş test almaya gidersem bi poşet alıp gelirim pazartesiye kadar dayanıyım en iyisi ilk bebişimde yerleşme lekesi gelmişt belki gelir Minesuu
bence hamissin bebegim kasik agrin var mi senin de bacagina falan vuruo mu ??
senin.ki kiz demkkiCanımm uyumuşum şimdi geldim.. Ewet oluyordu ağrının bacağıma vurması cok ilginç eşimede söleyim duruodumm ama bnm sol taraftaydı ..
Sağlıklı olsunda...senin.ki kiz demkki
kiz sende az naz yap midem cok bulamio yemek yapamiom diyeee :)Ayyy marketti yemek ti canim çıktı ayyy yoruldum valla....
Az yiyip kendime Uşak mı tutsam acaba