- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
hamis olayim gelmem bidaha burayaAnam triplere gel sen de bir hamis ol o zaman çekeceğin var elimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamis olayim gelmem bidaha burayaAnam triplere gel sen de bir hamis ol o zaman çekeceğin var elimden
O zaman bir gelme bacaklarıni Kırarım seninhamis olayim gelmem bidaha buraya
hamis olayim gelmem bidaha buraya
Ben d3 varimkizzz harbidenn senle ben kaldik demi bide annesyim var anam
anam seni unutttum gıı neyse icim rahatladi eccikBen d3 varim
anam seni unutttum gıı neyse icim rahatladi eccik
Hahaha kader arkadasim benimanam seni unutttum gıı neyse icim rahatladi eccik
kizzz harbidenn senle ben kaldik demi bide annesyim var anam
TEST YAPMAYA GİDİYORUMM
BEKLEYİN BENİİİ
Z Zeyert1204 nin hamile olduğuna biz inan bu kız ,nanmadı öldürcek beni çift çizgi gördünmü tamamdır ayy çatlatmayın çerkez damarım attı yinenereye gidersen git
Dayanamadın dimi hadi insallahh iyi haberlerle gelTEST YAPMAYA GİDİYORUMM
BEKLEYİN BENİİİ
aynen cnmmmmmZ Zeyert1204 nin hamile olduğuna biz inan bu kız ,nanmadı öldürcek beni çift çizgi gördünmü tamamdır ayy çatlatmayın çerkez damarım attı yine
aaaa daha de koyulasmissss kizzzz masallahhhhhh korkmaa hicc bebek sıkıca tutundu sanaaa emin ol bak ne guzel cikmiss. bide bunlar normal test. erken gebelik trstinde daha da koyudurKoyulaş mışmı
Şimdi sağlıkci arkadaşıma gönderdim resmi adet yaklaştığı için böyledir dediZ Zeyert1204 nin hamile olduğuna biz inan bu kız ,nanmadı öldürcek beni çift çizgi gördünmü tamamdır ayy çatlatmayın çerkez damarım attı yine
inşallah kuzumm yaaaaaaa daha de koyulasmissss kizzzz masallahhhhhh korkmaa hicc bebek sıkıca tutundu sanaaa emin ol bak ne guzel cikmiss. bide bunlar normal test. erken gebelik trstinde daha da koyudur
EvetttKoyulaş mışmı