- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
benim icin farketmez cnm da gorumcemin oglu olcm esimde oglan delisi o yuzden ilki oglan olsa fena olmaz tabi ilk basta saglik cin takvimine gorrde erkeksen erkek istiodun dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim icin farketmez cnm da gorumcemin oglu olcm esimde oglan delisi o yuzden ilki oglan olsa fena olmaz tabi ilk basta saglik cin takvimine gorrde erkeksen erkek istiodun dimi ?
Cok erken yapmışsın gibi10 u diye bekliyorum
E cnm daha var kimisinin adeti geçiyor öyle belli oluyor bak etkilenmeyin burdan bekleyen herkes için diyorum altaylşm ben Merve mavis falan erken öğrendik ama bu istisna bnm kuzenimin 5 günü geçmiş idi ve hala silikti testi geç dollenme olmuş az daha bekle10 u diye bekliyorum
kız bnm ne acaba çin takviminde ben bilmiyorum cahillik iştebenim icin farketmez cnm da gorumcemin oglu olcm esimde oglan delisi o yuzden ilki oglan olsa fena olmaz tabi ilk basta saglik cin takvimine gorrde erkek
Şimdi sizin boncuk boncuk bebeleriniz olur :) bnm imkansız renkli olması gozunun eşim doğulu kara gözlü olur bebelerewett sende galibbaa.. nasıl belli oluyoruzz..
bir şansımı deneyim dedim ama hapşırınca kasığım ağrıyor benim bir yandanda adet sancım var bu nasıl bişey anlamadım.E cnm daha var kimisinin adeti geçiyor öyle belli oluyor bak etkilenmeyin burdan bekleyen herkes için diyorum altaylşm ben Merve mavis falan erken öğrendik ama bu istisna bnm kuzenimin 5 günü geçmiş idi ve hala silikti testi geç dollenme olmuş az daha bekle
öle tabi..Plakayi sokunca adamin gozune gozune belli olmaz mi
bende ayın birinde yapmıştım bat ım 6 sıydı çıkmamıştı erken canımm.. ertesi gün hayalet silik çizgiyi görmüştümm..bir şansımı deneyim dedim ama hapşırınca kasığım ağrıyor benim bir yandanda adet sancım var bu nasıl bişey anlamadım.
Saol Can'ım... Benimde kafam karışık ya dün benim değerim 16 çıktı doktor da şaşırdı böyle kanamayla sıfırlaması lazımdı diye.Evet iyiymiş öyle diyor dr lar canım sağlıklı gebeliklerde olurmuş tabi istisnai kusmayanlarda var darısı sana brz dinlen toparlan ben sana hemen yap demem rahimin kendini toparlaması gerek sağlıklı bir gebelik elde edersin bu şekilde hem geç olsun temiz olsun bnm dusuncem
Darısı benim başıma ama bu adet sancıları ne kibende ayın birinde yapmıştım bat ım 6 sıydı çıkmamıştı erken canımm.. ertesi gün hayalet silik çizgiyi görmüştümm..
Beta hcg çok yavaş duşermiş vucutta etkileri yavaş yavaş gidermiş diye duymuştum ama kız dusuk yapmadın mı acaba adette oluyon ama ne bilim kafam ksrıştıSaol Can'ım... Benimde kafam karışık ya dün benim değerim 16 çıktı doktor da şaşırdı böyle kanamayla sıfırlaması lazımdı diye.
Ssncıya bakma o hep oluyor ki zaten az daha geçsin sen öyle test yap kasıkta dolgunluk oluyor ama dışardan değil böyle içerden bir dolgunluk onu hissedebiliyorsun bide ateşin kaç dil altından baksana bibir şansımı deneyim dedim ama hapşırınca kasığım ağrıyor benim bir yandanda adet sancım var bu nasıl bişey anlamadım.
inşallahhh...Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak…
Gerçek Yaşınız: 25
Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 26.
Ayyy hadi inşallah
Yaa.. ama yerleşme kanaman oldu canımm..Cok umutluydum nan