- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
Valla bacım ben yorum yapanda yer yerinden oynuyor yapmıyorum gebelik kaygıları ile ilgili sorulara yorumLeeennnn şu attıqıımmm fotoyaa bi yorum yapınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bacım ben yorum yapanda yer yerinden oynuyor yapmıyorum gebelik kaygıları ile ilgili sorulara yorumLeeennnn şu attıqıımmm fotoyaa bi yorum yapınn
Yok dil altındangunyadin sekerler 1cicek3bocek cnm koltuk altindan mi olcmustun ???
Bnm 6 gün kala çıktı5 4 gun kala testte çıkabilir mi bebis? :)
Bide bana laf ediyordunnntopikte artik can kalmadi baska topiklere bakiorm valla cnm skldi ruhum daraldi girmek bile jstemiorm artik yaaa puffffff
canım ağrılarım gectı sukur dun yaptırdım 300 küsür çıktı DGünaydın canım naptın aqrıların devam ediyo mu? Kan tahlili yaptırdın mı tekrar
Hamişsin sanki sen heBenim de şimdi sağ kasigima ağrı saplanıyor ara ara atiyor gibi
Uykuyu kim bulmuş biri karnımda aç biri yanımda yakama yapışmış uyumak neyime anasını satım zaten gozum uykudan açılmıyorHerkes uykuda
Ne mutlu sana yer degisebiliriz karnimdakinede ayagima yapisanada gik demem sesimi cikartmamUykuyu kim bulmuş biri karnımda aç biri yanımda yakama yapışmış uyumak neyime anasını satım zaten gozum uykudan açılmıyor
kimse yok napiyimmmmBide bana laf ediyordunnn
Olunca öyle demezsin cicim ah şikayetçi değilim kurban olurum onlara nan oğlum çok boğazlı brz o sıkıntı her dk yemek yiyor şimdi bile dolabın içine girmiş veletNe mutlu sana yer degisebiliriz karnimdakinede ayagima yapisanada gik demem sesimi cikartmam
Günaydın Bebekim... Maşallah sana kız boşver kus işte daha iyiGünaydın arkadaşlar neyse ki internet krizi çözüldü 60 sayfa okudum tam bulantılarla başım belada oğlumun alay konusu oldum taklidimi yapıyor kusmanın da bi güzel yanı oldu kızımdaki gibi kusuyorum köpük gibi oğlumda safran sarısı kusardım çok kotuydu inşallah kızım geliyor :) salı anneciğime gidiyorum brz gezip tozup uyuycam kanama alanım kapanmış olsa gerek ağrılar azaldı ama kusmuklu oldum çok bide bi güzellik geldi eşim bile soyluyor iyice güzelleştin diyor hamiş cicilerim yolda sponsor buldum kuzenim yurt dışına çalışıyor testilde cicilerime kavuşucam bu hafta artık be zaman buyursek giycez bızde durumlar böyle hadi bu ay bebikleri görelim çalışkan hatunlar
Hahhah benim evdede buyuk versiyonu var cocuklar ona benzerse yandim benOlunca öyle demezsin cicim ah şikayetçi değilim kurban olurum onlara nan oğlum çok boğazlı brz o sıkıntı her dk yemek yiyor şimdi bile dolabın içine girmiş velet
NE GÜZELL HABERLER VERDİNN CANIMM MAŞALLAHH... ALLAH KOLAYLIK VERSİNN... İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR KIZIN OLUR..Günaydın arkadaşlar neyse ki internet krizi çözüldü 60 sayfa okudum tam bulantılarla başım belada oğlumun alay konusu oldum taklidimi yapıyor kusmanın da bi güzel yanı oldu kızımdaki gibi kusuyorum köpük gibi oğlumda safran sarısı kusardım çok kotuydu inşallah kızım geliyor :) salı anneciğime gidiyorum brz gezip tozup uyuycam kanama alanım kapanmış olsa gerek ağrılar azaldı ama kusmuklu oldum çok bide bi güzellik geldi eşim bile soyluyor iyice güzelleştin diyor hamiş cicilerim yolda sponsor buldum kuzenim yurt dışına çalışıyor testilde cicilerime kavuşucam bu hafta artık be zaman buyursek giycez bızde durumlar böyle hadi bu ay bebikleri görelim çalışkan hatunlar
aynennn cnmm ben de ondan korkuyormHahhah benim evdede buyuk versiyonu var cocuklar ona benzerse yandim ben
Evet iyiymiş öyle diyor dr lar canım sağlıklı gebeliklerde olurmuş tabi istisnai kusmayanlarda var darısı sana brz dinlen toparlan ben sana hemen yap demem rahimin kendini toparlaması gerek sağlıklı bir gebelik elde edersin bu şekilde hem geç olsun temiz olsun bnm dusuncemGünaydın Bebekim... Maşallah sana kız boşver kus işte daha iyi
mavis dedigim duayi oku mutlaka test yaptin mi ??NE GÜZELL HABERLER VERDİNN CANIMM MAŞALLAHH... ALLAH KOLAYLIK VERSİNN... İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR KIZIN OLUR..
İnşallah be cnm hadi snnde bebiş tutunuyor maşallah deme daha kocaya hemen günün geçsin bi :) supruuuuzzz dersin bebişinleNE GÜZELL HABERLER VERDİNN CANIMM MAŞALLAHH... ALLAH KOLAYLIK VERSİNN... İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR KIZIN OLUR..
canımmm okudumm yazmıştımm görmedin galibaa... sağolasınn.. yapmadımm sabahh..öğleden sonra yaparım artıkk.. atarım foto..mavis dedogom duayi oku mutlaka test yaptin mi ??