Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demedimm canımm soruo ne zaman yapalım test diyee halbuki ben 6 tane yaptım bilee..İnşallah be cnm hadi snnde bebiş tutunuyor maşallah deme daha kocaya hemen günün geçsin bi :) supruuuuzzz dersin bebişinle
olur canımm olurr... ben o evreye hiç geçemedim daha ama göze alıyorumm bebiş gelsinde kusayım yanii..bize de nasip olur insallah kusmalar
agrim sabahlari olmuo ama yok gibi gecti galiba cnmcanımmm okudumm yazmıştımm görmedin galibaa... sağolasınn.. yapmadımm sabahh..öğleden sonra yaparım artıkk.. atarım foto..
sen nasıl oldunn ağrı dewam ediomu..?
kesinlikleee cnmmm Allah hepimize saglikli minnaklar nasip etsinolur canımm olurr... ben o evreye hiç geçemedim daha ama göze alıyorumm bebiş gelsinde kusayım yanii..
Benimde olmuştu dediğin gibi canım bu bir belirtii..agrim sabahlari olmuo ama yok gibi gecti galiba cnm
ben hep sol kasigim yazmisim dun yatakta dusunurken sag kasigimmis sag bacagim ve sag belimmis megerse sagimi solumu karistirmisim kafayi yedim iyiceeBenimde olmuştu dediğin gibi canım bu bir belirtii..
Ayyy kiyamam bizimkide ben lavaboya gidince arkamdan geliyo test yaparimda ona soylemem diye odu kopuyodemedimm canımm soruo ne zaman yapalım test diyee halbuki ben 6 tane yaptım bilee..
Ayyy kiyamam bizimkide ben lavaboya gidince arkamdan geliyo test yaparimda ona soylemem diye odu kopuyo
ayyy yazik yaaaa Allahim cok bekletmez insallahAyyy kiyamam bizimkide ben lavaboya gidince arkamdan geliyo test yaparimda ona soylemem diye odu kopuyo
sen erkek istiodun dimi ?sag erkek sol kizmiss oyle diolarr :)))))
Hem kusar hem kufur edersin hayata demedi deme çok zor inşallah yaşıycaksınız hepiniz o da zafere giden yolda çekilen çile oluyor iştebize de nasip olur insallah kusmalar
Hahaha bende çok yapmıştım sen karışma otur oturduğun yerde dedemedimm canımm soruo ne zaman yapalım test diyee halbuki ben 6 tane yaptım bilee..
kaç gün var cnmgünaydın kızlar test yaptım tek çizgi
ewett sende galibbaa.. nasıl belli oluyoruzz..
10 u diye bekliyorumkaç gün var cnm
Plakayi sokunca adamin gozune gozune belli olmaz miewett sende galibbaa.. nasıl belli oluyoruzz..