- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Sağol canım seni çok seviyoruz iyi ki varsın ve iyi ki varsınız tüm hanimlarnapim cnm gerckten herkese yardimci olmak istiorm herkese cvp yaziorm yoksa vicdanim el vermioo Allahim dularimizi kabul etsin icim de bi huzur var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım seni çok seviyoruz iyi ki varsın ve iyi ki varsınız tüm hanimlarnapim cnm gerckten herkese yardimci olmak istiorm herkese cvp yaziorm yoksa vicdanim el vermioo Allahim dularimizi kabul etsin icim de bi huzur var
Amin canim sagol ediyorum isteyen herkeseHayirlisi olsun cnm hakkinda. Sen de dua et bize
stres plolaktin hormonunu yukselttigi icin bebis olmuyormus oyuzden strs hamilelige engel deniliyor aaa cok sevindimm kizz presedd mi aldin sen de hadi bakalim insallah ise yararBak ne konusuyoz hep olumlu dusununce ya da kafaya takmayinca gelio bebekler. Sense hem kafayi takiosn hem negatif dusunuyosun. Yapma kuzum bak ben de umutsuzluga dusuyorum cok zaten yapim geregi karamsarimdir ama hep kendimi gazliylrum sonra. Haaaa bide ben bgn preseed aldm :)))
cnm ya ben seni mrk ediorm valla hamismisin acabaaa yarin test yap nan belli.olur artikSağol canım seni çok seviyoruz iyi ki varsın ve iyi ki varsınız tüm hanimlar
Yaparsam pazar günü yapıcamcnm ya ben seni mrk ediorm valla hamismisin acabaaa yarin test yap nan belli.olur artik
Insallah cnm benim allah gonlumuze gire verir bizlere de bebek nasib eder annelij nasib edr insallh... opuyorn herkesi iyigecelerstres plolaktin hormonunu yukselttigi icin bebis olmuyormus oyuzden strs hamilelige engel deniliyor aaa cok sevindimm kizz presedd mi aldin sen de hadi bakalim insallah ise yarar
Günaydın canım naptın aqrıların devam ediyo mu? Kan tahlili yaptırdın mı tekrarKizlarrr gunaydinnnn aşklarım NASILSINİZ sizi hepinizi çok seviyorum
Hemen pes ediyosun testlerinde geldi az da öyle denersin olmazsa ama sen günleri kaçırmadın bu ayTünaydın diyim kızlar yeni kalkmadım haa anca baktm napıyosunuzzz
1cicek3bocek bebeqm uyuyoz biz sende erken qiriyon napalım bu ay benden ümidini kes hiç umudum yok :) bu ay olmassa bende biraz ara vermeyi düşünüyorm
Hiç akıntım olmuyor :) 3undede olmazdı ben mi anormalşm acaba yafCanım vala ben hiç yaşadım fazla akıntı ama fazlalaşıo diyorlar hamile olunca.
Bnmde 37.3 gebelik varsa yüksek seyrediyor ovuden sonra 6.gun 37 idi bnm bebek yerleşmişse yükseliyor ateşMinesuu 37.4 canım baktım simdi
mervecim hadi gözün aydın cnm çok sevindim 1000 de vajinal kese gorunuyor 5000 de karından hadi darısı keseyi görmeye inşallahkızlar bıraz daha rahatladım 326 çıktı şimdide doktorum dedı salı gunune keseyı gorruz ıns dedı 100 olur dedı ıns olur
saoll canımm paylaşım içinn hemen okudumm..kizlar bakin bu duarlari okuyun hangisini istiosaniz ve kenzul arşi mutlaka okuyun. kenzul arşi 7 cuma, cuma vaktinde okursaniz isteginiz oluo Allahin izmiyle ben hergun okuyormAllah kabul etsin sizlerin isimlerinizde soyluoem. mavis_61 cnm bak burda ekledigim esmalarda dusuk olmasin diye okunuyor. hergun oku kisa zaten iyi gecelr canlarim yer gok dua ileEki Görüntüle 1708197