- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
InsAllah değildir canımGuzel ama genelde yumurtlamadan snra hep isteksiz olurdum test aldm yarn yapcm birde kasik agrim iyce artti ins adet artcilari degildir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsAllah değildir canımGuzel ama genelde yumurtlamadan snra hep isteksiz olurdum test aldm yarn yapcm birde kasik agrim iyce artti ins adet artcilari degildir.
Bu akıntı bize iyi sonuç verir inşaAllahO beyaz akinti bende de var
Sen atlıyon heralde
Allah seni adamda sasirdi✌atla kocana kizz ne olcak
Ay ins hafif mide bulantim var ama ya vucdm benle oynuyosaBu akıntı bize iyi sonuç verir inşaAllah
Allah seni adamda sasirdi✌
kuzum seni gordugume cok sevindim :))))))))) insallah sen de kalcn balimmm sonuna kadar devam inaallahAyy bence bu ay 4 5hamis cikacak topicden. Herkeste belirtiler akintilar falan belirti bence :) Hayirlisi bakalim birbirimize dua edelim...
Hep dua ediyorum hatta cevremdekilerdende cocuk istyen herkese dua etmelerni istyorum.Ayy bence bu ay 4 5hamis cikacak topicden. Herkeste belirtiler akintilar falan belirti bence :) Hayirlisi bakalim birbirimize dua edelim...
Cnm benm ben zaten takip ediyorum forumu yazdiklarinizi... ama regl oldugum ve doktora gittigim surec psikolojik olarak yordu beni acikcasi uzgundum 1 haftadir kasim ayindan baya umutluydum cunku.. o yuzden kendimi kaptirmamaya calisiorm. Hayirlisi olsun hakkimizda tabiiisi :) herkes icinkuzum seni gordugume cok sevindim :))))))))) insallah sen de kalcn balimmm sonuna kadar devam inaallah
Çok güzel özetlenmişsin
Canim adaptan abdestli olmaz güzel ama okuyorsanda sıkıntı değil çünkü dua ayet değilZ Zeyert1204 cnm ben kenzul arşi abdest almadan okuyorm sorun olur mu ????
Benim öyle belirtiler yoksa olsada inanmam vücudum hep oynuyor bu zamanda çünküAy ins hafif mide bulantim var ama ya vucdm benle oynuyosa
mutlaka bir gun hamileyiz diyecegiz cnm. Allahim sabir versin hepimize Kucaklarimizi bos birakmasin ve kimseye imrendirmesin en cok korktugum sey buCnm benm ben zaten takip ediyorum forumu yazdiklarinizi... ama regl oldugum ve doktora gittigim surec psikolojik olarak yordu beni acikcasi uzgundum 1 haftadir kasim ayindan baya umutluydum cunku.. o yuzden kendimi kaptirmamaya calisiorm. Hayirlisi olsun hakkimizda tabiiisi :) herkes icin
Yok canım dün geceden beri yok onun yerine beyaz akıntı var ara ara
Aynen canım bende ondan korkuyorum benim eylülde eltim oldu düşünmüyorlarmis bebek olur diye korkmuyor değilim olsun inşaAllah ama benden sonramutlaka bir gun hamileyiz diyecegiz cnm. Allahim sabir versin hepimize Kucaklarimizi bis birakmasin ve kimseye imrendirmesin en cok korktugum sey bu
NedenOzaman yaşasınnnnn
Benim de oyle cnm korkum bu ama doktorlar kizip bize stres yapiosnz sonra olmuyo diye geliyosunuz deiyolar :)) haklilar sanirim stres yapip olumsuz dusunuyoruz... bu ay olumlu dusunelim !!!mutlaka bir gun hamileyiz diyecegiz cnm. Allahim sabir versin hepimize Kucaklarimizi bos birakmasin ve kimseye imrendirmesin en cok korktugum sey bu