- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
olumlu düşünelim olumlu olsun :))) inşallah öyledir cnmSagol canim benim ama ben daha sevinemiyorum çünkü doktor kesin birsey diyemedi 2 günlük gecikmem var tek sevincim o birde kesin yok dememesine seviniyorum. 2 hafta bekleyelim dedi ama bir hafta daha gelmezse kesin hamileyim derim artik çünkü ilk kez 31 gün oldu hala âdet im gelmedi. Birde atesim hala yüksek :)))))
Ayyyy inşallah canım. Ben adet günüme 2 gün kala zor dayaniyordum 2 hafta gecermiolumlu düşünelim olumlu olsun :))) inşallah öyledir cnm
Canim 3 aydir yapmadigim test kalmadi. Negatif sonuc almaktan o kadar cok yoruldum ki.Canim istersen bir test yap ama olumsuz cikarsa üzülme sakin sonucta kanda verebilirsin. Bazen gebelik olsa dahi testlerde cikmayabiliyor hemen
GEcen ay 32 gun sonra oldun demi. Bu ay kacinci gundesin peki ?Canim 3 aydir yapmadigim test kalmadi. Negatif sonuc almaktan o kadar cok yoruldum ki.
Sanirim kayıyor canimkızlar benim bat bugün ama gelmedidün bi kahve akıntı oldu sancım vardı bütün gün ama sökülemedi gitti. şimdi bugün olmazsa yarın falan olursa ovulasyon tarihlerim de kayıcak mı
Canim gecen ay ki gecikmeye gore hesaplarsam dun olmam gerekiyordu. Ama normalde ben 25 gunde bir oluyodum ona gore hesaplarsam c. Tesi olmaliydm yani kafam iice karisti benimde yaa cok fenalardayim adliyede calisiyorum gelen mahkumlar illallah etmis durumda bendenGEcen ay 32 gun sonra oldun demi. Bu ay kacinci gundesin peki ?
inşallah hamilesindir.. çok sevindim..Simdi başlıyorum hikayemi anlatmaya. Sabah test yaptım negatif cikti. Bende kadin doguma gittim Allah tan randevusuz gidebildim. Bu arada ben Almanya da yaşıyorum. Türkiye deki gibi gebelik icin kan testi falan yapılmıyor burda cok garip. Doktora tüm belirtilerimi anlattim sonra alttan ultrason ile muayene etti ve suan için birsey demek daha erken ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim dedi. ( tabi benim almanca yeterli olmadigindan esim tercüme ediyor ) doktor birde bir kelime soylemis onda kalinlasma var demis Türkçe ye cevirdigimizde rahim duvarinda kalisma oluyor ki, inşallah öyledir o hamilelikte olur. 2 hafta sonraya randevu verdi. Bebek varsa o zaman görürüz dedi. Bu arada esimede suandan itibaren hamileymis gibi davranip şunları yesin bunlari yemesin diye birseyler söyledi. Sonuc bu kizlar
Simdi geçen ayki hesaba göre dun oman lazimsa bugün 33. Günün. Bu durumda ilk kez bukadar uzun gecikmen var demektir. Insallah iyi haberlerini aliriz. Test yapmaktan korkma negatif ciksa da herzaman dogru cikmayabiliyor. Gec döllenme idrara veya kana karismama v.s v.s bak bana sabah test yaptim negatif çıktı ilk kez bukadar gecikmem var doktora gittim gebelik varda diyemem yokda diyemem dedi. Ama bu saattten itibaren hamileymissin gibi yaşamaya devam et dedi tek tesellim adet gecikmemCanim gecen ay ki gecikmeye gore hesaplarsam dun olmam gerekiyordu. Ama normalde ben 25 gunde bir oluyodum ona gore hesaplarsam c. Tesi olmaliydm yani kafam iice karisti benimde yaa cok fenalardayim adliyede calisiyorum gelen mahkumlar illallah etmis durumda benden
Ayy inşallah canım benim. Hepimiz sirayla bir yazsaydik hamileyiz diye inşallahinşallah hamilesindir.. çok sevindim..
inşallahh.. bişey sorcam.. yumurtlama döneminde ateş yüksek oluo ya 1 derece fln..eğer hamile kalmışsan devam ediomu yüksek ateş..Ayy inşallah canım benim. Hepimiz sirayla bir yazsaydik hamileyiz diye inşallah
Ölçüm yaptinmi peki ?inşallahh.. bişey sorcam.. yumurtlama döneminde ateş yüksek oluo ya 1 derece fln..eğer hamile kalmışsan devam ediomu yüksek ateş..
Aksam cikista bi test aliyim o zaman tsk ederimSimdi geçen ayki hesaba göre dun oman lazimsa bugün 33. Günün. Bu durumda ilk kez bukadar uzun gecikmen var demektir. Insallah iyi haberlerini aliriz. Test yapmaktan korkma negatif ciksa da herzaman dogru cikmayabiliyor. Gec döllenme idrara veya kana karismama v.s v.s bak bana sabah test yaptim negatif çıktı ilk kez bukadar gecikmem var doktora gittim gebelik varda diyemem yokda diyemem dedi. Ama bu saattten itibaren hamileymissin gibi yaşamaya devam et dedi tek tesellim adet gecikmem
Rica ederim nedemek. Güzel haberini bekliyoruzAksam cikista bi test aliyim o zaman tsk ederim
yok yapmadım da vucudumu sıcak hissediyorum hatta eşimde dedi... normal ateşölçerle ölçünce doğru sonuç alırmıyım?Ölçüm yaptinmi peki ?
Bendeki digital canim seninki nasıl ki ?yok yapmadım da vucudumu sıcak hissediyorum hatta eşimde dedi... normal ateşölçerle ölçünce doğru sonuç alırmıyım?
Yakininda eczane varsa digital olandan al bence seninki öyle degilse tabikiyok yapmadım da vucudumu sıcak hissediyorum hatta eşimde dedi... normal ateşölçerle ölçünce doğru sonuç alırmıyım?
işte ölçütüğünde ötenler var ya ondan..Bendeki digital canim seninki nasıl ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?