- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Evet gelmedi canım geceden beri tuvalete gidip bakıyorum yok bir iki saatlik birşeydiIyiyim canım sen nasılsın? Senin akintinin devami gelmemiş çok şükür o inşallah yerlesmedir canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gelmedi canım geceden beri tuvalete gidip bakıyorum yok bir iki saatlik birşeydiIyiyim canım sen nasılsın? Senin akintinin devami gelmemiş çok şükür o inşallah yerlesmedir canim
Ya gerçekten mi hiç anlamıyorum ki o yüzden gelmemesine Sevinemiyorumbu çk iyi haber Z Zeyert1204
InsAllah ama korkuyorum umudum varla yok arasiIyiyim canım sen nasılsın? Senin akintinin devami gelmemiş çok şükür o inşallah yerlesmedir canim
Canım biraz daha bekle adetine 1 yada 2 gün kala testini tekrarla o âdet olsaydı simdiye kadar gelirdi zatenInsAllah ama korkuyorum umudum varla yok arasi
Evet bencede gelirdi öyle yapıcam canım adet günü veya geçince yapıcam acele etmek istemiyorum sabredicemCanım biraz daha bekle adetine 1 yada 2 gün kala testini tekrarla o âdet olsaydı simdiye kadar gelirdi zaten
Sonuçlar nasılKızlar ya bu Nasıl kimyasal yine alttan bakacaklar öğleden sonra
Öğleden sonra alıcam canım. Doktora diyorum ki değerler çok küçük kese de oluşmadı adet olur gibi kanamam var kadın yine de olabilir bakalım dedi yaSonuçlar nasıl
Ya gerçekten mi hiç anlamıyorum ki o yüzden gelmemesine Sevinemiyorum
Anladım canım niye öyle dedi kiÖğleden sonra alıcam canım. Doktora diyorum ki değerler çok küçük kese de oluşmadı adet olur gibi kanamam var kadın yine de olabilir bakalım dedi ya
Canım korkma stres yapma dua et bol bol. Bak bende dün ilk kontrolumde alttan baktirdim. Mecbur çünkü karindan henüz görülmez. Belki de hersey yoluna girmiştir tekrardan bilemezsin Allah ol derse olur biliyorsunKızlar ya bu Nasıl kimyasal yine alttan bakacaklar öğleden sonra
Haklısın canim da bir sağlıkci arkadaşıma sordum o da'' Rahim adete hazırlanıyor ya olabilir o durum Bikaç gün erken olcaksındır''dedi o yüzden çok ümidim yokbnmde yerleşme kanamam reglime 3 gun kala olmştu iki gun sonra silik çıktı kuzum içini ferah tut bence kalbe yerleştin sende darısı Minesuu ve bana
Ay Canm resmen adet oluyorum Nasıl herşey yolunda gidecek ama değerim düşük çıkmasa bi umut vardı ama şimdi oda yokCanım korkma stres yapma dua et bol bol. Bak bende dün ilk kontrolumde alttan baktirdim. Mecbur çünkü karindan henüz görülmez. Belki de hersey yoluna girmiştir tekrardan bilemezsin Allah ol derse olur biliyorsun
Kan sonucunu almadin henüz demi ? Doktorun muayene edelim demesi beni dusundurdu kuzum o yüzden bukadar iyimser konuştum.Ay Canm resmen adet oluyorum Nasıl herşey yolunda gidecek ama değerim düşük çıkmasa bi umut vardı ama şimdi oda yok
Yok Can'ım almadım evet bencede normalde kimyasal demesini bekliyordum bi de tuhaf ama sol kaşığımda ki o hareketlilik hala var ama. Hayır kan değerlerimde düştüğü belli anlamadım ki sadece kan alır diye düşünmüştümKan sonucunu almadin henüz demi ? Doktorun muayene edelim demesi beni dusundurdu kuzum o yüzden bukadar iyimser konuştum.
ben kimyasaldan bi iki ay sonra gitmiştim dr a gel bakalım parça fln kalmışmı demişti sonra yada ilk önce test yapalım değerin ne durumda bakalım dedi neyseki sıfırlanmıştı bakmaya gerek kalmadı.. sen yinede muayene ol..Yok Can'ım almadım evet bencede normalde kimyasal demesini bekliyordum bi de tuhaf ama sol kaşığımda ki o hareketlilik hala var ama. Hayır kan değerlerimde düştüğü belli anlamadım ki sadece kan alır diye düşünmüştüm
Haklısın canim en iyi Allah bilir hayırlısı InsAllahanammm yeni uyandimm hala uyuyasim var yaaa uykuyu cok seviorm :) Z Zeyert1204 cnm belki iliski esnasinda zorlanmistir belkide ondan olmustur. belki de yerlesmee. bilemiyoruz kii istee. sen gelismelerden haberdar et bizi canim insallah hamilesindir bugunde cuma hepimiz birbirine lutfen dua etsin
Benimde kan testim saat 3 gibi çıkacakben kimyasaldan bi iki ay sonra gitmiştim dr a gel bakalım parça fln kalmışmı demişti sonra yada ilk önce test yapalım değerin ne durumda bakalım dedi neyseki sıfırlanmıştı bakmaya gerek kalmadı.. sen yinede muayene ol..