- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Öyle mi dersin canım ama sağlıkci bir arkadaşım adet olacağın için gelmiştir dedi bilemedim ki bendeInşallah canım bu güzel haber vallaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi dersin canım ama sağlıkci bir arkadaşım adet olacağın için gelmiştir dedi bilemedim ki bendeInşallah canım bu güzel haber vallaha
Efendim canım
Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla daha da iyi haberler almanı nasip etsinkızlar bıraz daha rahatladım 326 çıktı şimdide doktorum dedı salı gunune keseyı gorruz ıns dedı 100 olur dedı ıns olur
bence hamissin kizz sen bi test yapsana hadiiiiEfendim canım
canımm senin karında şişkinlik oldu mu?
doktor dedı normal 2 gunde 2 katı olması lazımmıs benımde asa yukarı oluyormus .DDkizz masallah ne kadar hizli yukseliyor senin dgerin bu saglikli oldugunu gosteriyo
Evet canım olducanımm senin karında şişkinlik oldu mu?
amin cümlemizeÇok sevindim canım Allah hayırlısıyla daha da iyi haberler almanı nasip etsin
ne zaman hissettin şişliği.. benim bugun belirgindee.. pantalonun düğmesini açıp oturuomm..Evet canım oldu
Ebu Said El-Vaiz'e Göre; Rüyada bir kadın adet kanı olduğunu görse, rüyayı gören kişinin çocuğu olmuyor ise çocuğu olacağına yorumlanır.
genelde kötüye yorumlanıyorr.. adet olduğunu görmekk kötüymüşş ama böyle bir yorumda varr.. inşallah benim içiin bu geçerli olurr..
Tam hatırlamıyorum ama adete az bir zaman vardi.... ama âdet zamanindaki gibi olan sislikten degil nasil desem vajina üstünden başlayan herzamankinden farklı insan anliyor yaa aslında farklı birseyler olduğunune zaman hissettin şişliği.. benim bugun belirgindee.. pantalonun düğmesini açıp oturuomm..
Inşallah kuzum sen kotuleri ele iyi yoruma bak zaten suan icin gebelik olusmus durumda sende en azindan yaptigin testten biliyoruz. Rabbim devamini getirip kucagina almayı nasip etsingenelde kötüye yorumlanıyorr.. adet olduğunu görmekk kötüymüşş ama böyle bir yorumda varr.. inşallah benim içiin bu geçerli olurr..
eee dedim sana balimmmm tersine cikar diyeee hadi hayirlisiii anammm gebeşlerrr topigi oldu nan burasii ben de numunelik kaldim burdaa sayeniz de suru psikolojisine giriorm gebeş saniom kendimi bi triplerr falanEbu Said El-Vaiz'e Göre; Rüyada bir kadın adet kanı olduğunu görse, rüyayı gören kişinin çocuğu olmuyor ise çocuğu olacağına yorumlanır.
Evet o akıntıdan bendede varyaa ben de akinti gelioo adet oluom saniom bembeyazz peynir gibi iyyyyy
aminnn inşallahhh...Inşallah kuzum sen kotuleri ele iyi yoruma bak zaten suan icin gebelik olusmus durumda sende en azindan yaptigin testten biliyoruz. Rabbim devamini getirip kucagina almayı nasip etsin