- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
cicekkokusu canım teşekkür ederim InsAllah senin de sıkıntın çıkmamış çok sevindim hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nasılsınn var mı kanama falan?Hayırlı günler kızlar Nasılsıniz
Canim gelmedi bekliyorum bakalımZ Zeyert1204 cnm ne yaptinn adetinn geldi mi ???
İyiyim canım hiç bir şey yok kupkuruyum şimdilikcanım nasılsınn var mı kanama falan?
ohh ohh iyii sevindimm.. belkide dedikleri gibi yerleşmedir..İyiyim canım hiç bir şey yok kupkuruyum şimdilik
InsAllah canım ya bata dört gün var daha dün neyin nesidi anlamadım o akıntı bakalım hayırlısı InsAllahohh ohh iyii sevindimm.. belkide dedikleri gibi yerleşmedir..
4 günmü var 8inde mi olacaksın sen?InsAllah canım ya bata dört gün var daha dün neyin nesidi anlamadım o akıntı bakalım hayırlısı InsAllah
Evet canım altı veya sekizinde4 günmü var 8inde mi olacaksın sen?
o zaman testte çıkmaması normalEvet canım altı veya sekizinde
Sizin çıktı yao zaman testte çıkmaması normal
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
saooll canımm hayırlı cumalar..Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen;
Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini Mevla'ya.
Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya.
Cuma günümüz mübarek olsun.
Iyiyim canım sen nasılsın? Senin akintinin devami gelmemiş çok şükür o inşallah yerlesmedir canimGünaydın canım nasılsın
Hayır lı cumalar canımÇıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen;
Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini Mevla'ya.
Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya.
Cuma günümüz mübarek olsun.