günaydın kızceler... öncelikle
mavis_61 ve
merve_mm tebrik ederim
@fTMNrsRKY inşallah sen de güzel haberleri verirsin.
Minesuu ve
Annesiym de takip eder
kızlar ben carsamba günü doktora gittim muayene oldum. rahmim gerideymiş evet (
Minesuu ile ortak noktamız) ama hiç bi anlamı yokmuş. doktor dedi ki genelde insanlar sağ elini kullanır azınlık sol elini kullanır ya, öyle düşün gebelik oluşmasında bi önemi yok bunun içini ferah tut dedi.
sonra yumurtalıklara baktı, sol yumurtalıkta bişey yok ama sağda miyomlar görüyo gibi, reglin 3.günü de geldiğin için hemen test yap sonuçlara göre yorumlayalım belki pko olabilir dedi.
ben o akşam depresyona girdim resmen. pko olabileceği için değil, çünkü pko olup da hamile olan 2 arkadaşım var yani bunun b engel olmadığını biliyorum, ama daha önce 3 kere daha jinekolo muayene geçirdim hiç bi doktor neden söylemedi. neden yeni öğreniyorum, ilaç kullanmam gerekiosa kullanmadığım boşa geçen ayları düşünerek depresyona girdim
sonra test sonuçlarımı aldım doktora gittim, bu arada : t4:1 tsh:0,7 e2 :30 fsh:6,3 lh:6,4 prl:13
doktor baktı testlere hiç bir sıkıntı yok dedi, herşey normal dedi, rahmnin zaten gebeliğe hazır oldğunu söylemiştim, sağ yumurtalığında gördüğüm de demek ki polikistik değilmiş folikülmüş demekki sağdan yumurtlucaz bu ay dedi. zaten pko tek yumurtalıkta görmezdik ikisinde de gözlemlerdik ve lh 10 dan düşükse sıkıntı yoktur dedi.
Sonuç itibariyle çalışmalara devam et içini ferah tut dedi.
olay bu kızlar, bu olaylarla uğraştm, forumu okuyacak vaktim çok az oluyo, işler de yoğun kusura bakmayın