- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
MissMervee sen simdi normal adet mi oluosun kuzumm ?? kimyasaldan sonra hemen hamile kalinio bence ara vermeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm dun yaptigimda hic gorunmuodu oyuzden sordum
kasimlarimdaki agrida gecmedi hala yaa
MissMervee sen simdi normal adet mi oluosun kuzumm ?? kimyasaldan sonra hemen hamile kalinio bence ara vermeyin
Ya bi aklım heöen yap diyor bi aklımda biraz bekle diyor ama heöen yaparsam ovu testi ile preseed alıcam normal adetten daha sancılı geçti canımMissMervee sen simdi normal adet mi oluosun kuzumm ?? kimyasaldan sonra hemen hamile kalinio bence ara vermeyin
Sende mi kimyasal geçirdin canım. Benimde şu an çok sancılı geçiyor ağrı kesici içe içe bi hal oldumMissMervee 2 adet bekle kuzum benm ilk adetm çok sancılı ve kanamalı geçti zor ama 2 ay bekle en azndan yada 1 ay ol
kizz yokk 16. gunumde yumurtladim iste :) batta 14 ya da 15 aralik :) ben de anlamadim kasik agrilarim devam edio yaa nasipte ne varsa artikkız sen fırt fırt yumurtluyonmu 3 günde :)) anamm yoksa hamişmsin off ne bilim kafayı yedim meraktan
anladim kuzum. sen zatn sagliisin yunurtluyorsun ve tuplerinde acik sorununuz yok sukur sizin. ovu testi kullan. hemen yapin bence tabi siz bilirsiniz amaYa bi aklım heöen yap diyor bi aklımda biraz bekle diyor ama heöen yaparsam ovu testi ile preseed alıcam normal adetten daha sancılı geçti canım
Axt az geliyor hafif de ağrım var canımcnm devam edio muuu adet agrin var miii
ozaman adet oluosun cnmm saglik olsunAxt az geliyor hafif de ağrım var canım
Sanirim öyle sağlık olsun hayırlısı herşeyin başka zamana InsAllahozaman adet oluosun cnmm saglik olsun
Sende mi kimyasal geçirdin canım. Benimde şu an çok sancılı geçiyor ağrı kesici içe içe bi hal oldum
kizz yokk 16. gunumde yumurtladim iste :) batta 14 ya da 15 aralik :) ben de anlamadim kasik agrilarim devam edio yaa nasipte ne varsa artik
Sende mi kimyasal geçirdin canım. Benimde şu an çok sancılı geçiyor ağrı kesici içe içe bi hal oldum
Evet Can'ım öyle diyorlar ama benim bebeğim oluşmamıştı ki dahaağrı kesici içme cnm ben 7 haftalk bebiğimi düşürdüm doktorm minoset verd rahmi hasp daha kolay atılımını sağlaması için onu iç ve bak ayağını sıcak tut cnm doğm yapmş gibi vücudun şu an
Evet Can'ım öyle diyorlar ama benim bebeğim oluşmamıştı ki daha
Saol Can'ım ama bana doktorlar hiç bir şey demediler bir daha asla devlete gitmem bide beni alttan muayene ettileranladm cnm ama rahmn temizlenmesine yardm eder
Benimde işer gibi kanamam oluyor neyse ki bende kese falan oluşmamışdıbol bol yürü ben hem ağladm hem merdiven inip çktm koşarak btsin istedim bi an önce kürtaj olmadm