- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
tebrikler cnm sonucun iyi cikmis yukselmiss bakk gebesin istee dikkat et kendineEki Görüntüle 1703356
Kızlar kan sonucum... Doktor daha çok yeni dedi sanırım geç döllenme var dedi
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler cnm sonucun iyi cikmis yukselmiss bakk gebesin istee dikkat et kendineEki Görüntüle 1703356
2 Güne kadar yumurtlarsin kuzumdun sabahta yapmistim gulen yuz vardi hala gulen yuz cikio daha yumurtlayamadimyumurtlamak uzereyimmm
bana dua edin bacilarrr
değerlendir işte.. bu ay umutluyuz senden..dun sabahta yapmistim gulen yuz vardi hala gulen yuz cikio daha yumurtlayamadimyumurtlamak uzereyimmm
bana dua edin bacilarrr
30 saati gecti kuzumm aksama yumurtlarimm diye dusunuyorm cift tarafli sanirimmm hadi hayirlisi :)))2 Güne kadar yumurtlarsin kuzum
kismett canim pressedle kanka oldukk artik guzelce kullaniorm bakalim insallah olurrr dualariniza ihtiyacim var canlarimdeğerlendir işte.. bu ay umutluyuz senden..
Canim sonuç olarak degerin yükselmiş doktor gec döllenme dediyse dogrudur
bak yükselmiş değerin canımm.. maşallahh![]()
Çok teşekkürler kızlar :) daha 2 haftalık ya da 3 tahminimce yani. Geçen hafta salı 38.5 çıkmıştı eğer iki günde bir ikiye katladığını düşünürsek gayet iyi gibi görünüyortebrikler cnm sonucun iyi cikmis yukselmiss bakk gebesin istee dikkat et kendine![]()
Canim bazen cok nadiren de olsa birkacgun ust üste cikabilir o guken yüz sen yine gunleri degerlendir ama yarin falanda cikarsa gülen yüz sasirma olabiliyor30 saati gecti kuzumm aksama yumurtlarimm diye dusunuyorm cift tarafli sanirimmm hadi hayirlisi :)))
Cift yumurtanin ikiside tutarsa ikiz gelir kız30 saati gecti kuzumm aksama yumurtlarimm diye dusunuyorm cift tarafli sanirimmm hadi hayirlisi :)))
insallahhh ikizz olurr cok istiormmCift yumurtanin ikiside tutarsa ikiz gelir kız![]()
![]()
bende umutluyum bu ay mavişten
test yapmadın mı canım sen?yapmadıysan niye?
Canım bugünden test yapıp ogrenebilirsin. Insallah guzel haberi alirsin
Eki Görüntüle 1703356
kızlar benım bır sol bır sağ kasıkta batmalar oluyorara ara
saglik olsun cnmmmTeşekkürler normal gebelik testi yaptım negatif![]()
saglik olsun cnmmm![]()
inşallah yaa.. az önce kalan ovulasyon testini yaptım tek çizgi çıktı bazıları gebeliği gösteriyor diyo yaa..
evet cnm ovu testide cift cikio daha var ama senin 3 gun kala yap.inşallah yaa.. az önce kalan ovulasyon testini yaptım tek çizgi çıktı bazıları gebeliği gösteriyor diyo yaa..