benim bole arada belime ğrı giriyor adet olcak gibi ama ilk defa bole erken oldu 3 4 gü kala olurdu belimde ağrımaz pek ama ıste umudum yok benımde cnm bu ay hüsran :8herkes herkesi özlemiş anlaşılann... sen nasılsın varmı bi gelişme?
4+7 gunlukmu canim ? Kan testin nezaman cikiyor. Alttan bakalim diye ısrar etmedi demi doktor ?Kızlar muayene oldum 4/7 dedi alttan muayene olmadım kan verdim kese gözükmedi amahaftaya bir daha gel dedi
Yok güzelim zaten burda alttan bakmıyorlar kimseye çok şükür. Kan sonucunu öğleden sonra alıcam4+7 gunlukmu canim ? Kan testin nezaman cikiyor. Alttan bakalim diye ısrar etmedi demi doktor ?
Himmm okey anladım canım. Hayırlısı olsun ozamanYok güzelim zaten burda alttan bakmıyorlar kimseye çok şükür. Kan sonucunu öğleden sonra alıcam
Kese gözükmedi ya normal mı gerçi çok yeni dediHimmm okey anladım canım. Hayırlısı olsun ozaman
Bence normal canım şu durumda sadece vajinal ultrason ile görünür diye biliyorum benKese gözükmedi ya normal mı gerçi çok yeni dedi
BENİM BİLDİĞİM 6. HAFTADAN SONRA GÖZÜKÜO SANA VAR DAHA.. 5. HAFTADASIN SEN CANIMM..Kese gözükmedi ya normal mı gerçi çok yeni dedi
Hamile olmasam ultrasonda görünüyor mu ki Can'ım :)Bence normal canım şu durumda sadece vajinal ultrason ile görünür diye biliyorum ben
Haftaya kontrol dedi canımBENİM BİLDİĞİM 6. HAFTADAN SONRA GÖZÜKÜO SANA VAR DAHA.. 5. HAFTADASIN SEN CANIMM..
Görünür canım tabiki varsada yoksadaHamile olmasam ultrasonda görünüyor mu ki Can'ım :)
Hoşgeldin canim evet açıldı cok şükürAçılmış sitemizz şükürr napıyosunuz kızlar
Bakalım kan sonucum kaç çıkacakGörünür canım tabiki varsada yoksada
Iyi cikar canım stres yapmaBakalım kan sonucum kaç çıkacak
maşallahKizlar nasilsiniz canlar
Ben istanbula anneme geldim cuma gunu kac gündür giremedim hic
Yeni habrrler var mi kimler hamis.
Bende bu sabah ilkkez doktora gittim burda kontrole kese gözüktü bebis gozukmesi henüz alttan baksa gozukurdu belki ama karindan bakti. Umarım bi sorun yoktur boyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?