- 27 Eylül 2015
- 103
- 45
- 13
- 31
Evet yaptirdimYok canım bizim burada yapmiyorlar. Sen yaptirdinmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaptirdimYok canım bizim burada yapmiyorlar. Sen yaptirdinmi?
evet yaptirdim ??? evet yaptirdim sonucum su deseneeee neyin egosu buu yahuuu.Evet yaptirdim
kiZz korktummm haaaa ayyy.... bozuk cikabilio cnmmm tekrar deneKızlar test yaptım ekran bembeyaz :) sinirden gülüyorum ya test bozuk çıktı
Yok Anacım zaten eczacıya bir sürü küfrettimkiZz korktummm haaaa ayyy.... bozuk cikabilio cnmmm tekrar dene
benim nette siparis ettiklerimin yarisi bozuk. eczacinin sucu yok kizz olabilio yanii bak cok ustune dusuon Allah sana dur dedi bebisin senle keyfini cikar annesiiiYok Anacım zaten eczacıya bir sürü küfrettim
Kaç çıktı degerin canim ?Evet yaptirdim
Hihihi manyak karıHee qıı belim aqrımış valla qece şu ovulasyona taktım kafayı baya araştırdm ayaklarıda indirmemişimm amaniinnn bide baktım doqrulamıyom
Ne 3 boyutu kız mercimek kdr bebeğe en fazla alttan bakar kesen gorunur kalp atışı için erken ama belli olmaz alttan baksrsa belki oluşmuşturBen vajinal ultrasona girmem çok ön görürse 3 boyutlu isterim valla
Ne 3 boyutu kız mercimek kdr bebeğe en fazla alttan bakar kesen gorunur kalp atışı için erken ama belli olmaz alttan baksrsa belki oluşmuşturBen vajinal ultrasona girmem çok ön görürse 3 boyutlu isterim valla
Can'ım benim ablama Bebek yok dediler onun için bakıldıNe 3 boyutu kız mercimek kdr bebeğe en fazla alttan bakar kesen gorunur kalp atışı için erken ama belli olmaz alttan baksrsa belki oluşmuştur
Allah ın izniyle bebek var sende alttan baktır karnından gorunmeyebilir 5000 den sonra karından gorulurmuş snn alttan görünür korkmadan baktır bende salı kısmetse sırayla gidiyoruzCan'ım benim ablama Bebek yok dediler onun için bakıldı
ben internette araştırdım ilişki sırasında gelen sıvı hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Eğer gebelik stresi gibi sebepler yüzünden ıslaklık az oluyorsa öneriyorlar doğrudan bir katkısı yok. Ben o yüzden vazgeçmiştimbiraz baktımda ilk kez duydum ben bunu şuan raslantı sonucu gerçekten işe yarıomu:)? siz bu yöntemle kaçıncı defada hamile kaldınız peki
Yok kızz şaka yapıyorm keşkeeeAnaaaa valla mi gii anoww sanada sevindim bak şimci tebrik ederim bebeem fukarayim anam napiim net paketim bittiydi giremedim işte
Kızz ne pot kırıyon qebeyim beennnkizz yokk saka yapiooo deluuuu daha yok bebesi bu ay olck insallah
Şansınaaa iki üç tane alsaydın keşkeKızlar test yaptım ekran bembeyaz :) sinirden gülüyorum ya test bozuk çıktı
tamam gebesin get yarin dogurKızz ne pot kırıyon qebeyim beennn
Noldu cnm canın niye sıkkınBrz cnm sıkkın temizlik yapayım kafam dağılsın gelirim öpüldünüz bacılar