- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Can'ım normalde bebeğin her ayrıntısını görmek için kullanılan bi ultrason ağız burun gibi :) ama böyle durumlarda da kullanılıyor çünkü çok ayrıntılı bir ultrason benim ablama doktor kesen boş dedi isterse bi de 3 boyutluya gir dedi girdi ve bebeği bi nohut kadar var dedi doktor ama yanında kanaman var dikkat et demişti3 boyutluyu anlat bakalım bana
Iyi dir inşallah kuzum. Simdilik hersey yolunda sanırım. Doktora bir gitseydim dahada rahat edecegim
bebiss nasil
Himm anladım canım tabiki doktorun muayene odasinda varsa 3boyutlu baktirabiliyoruz degilmi ? Benim doktorda varmiki acaba ?Can'ım normalde bebeğin her ayrıntısını görmek için kullanılan bi ultrason ağız burun gibi :) ama böyle durumlarda da kullanılıyor çünkü çok ayrıntılı bir ultrason benim ablama doktor kesen boş dedi isterse bi de 3 boyutluya gir dedi girdi ve bebeği bi nohut kadar var dedi doktor ama yanında kanaman var dikkat et demişti
Hoşgeldin canim. Cok Sağol Allah ım en kısa zamanda sanada nadip etsin inşallah. Ben kullandim preseed i sadece canimKizlaarr merhabalar nabiyonuz ne ediyonuz noldu yav bu topike böle bi haftadir giremiyordum neler olmuş nelerr çoğunu okuyamadim valla çok msj vardi atlaya atlaya okudum ☺altaylimm MissMervee gözünüz aydin tatlişler rabbim sağlicakla kucaginiza almayi nasip etsin İnşallah. Bide bişey sorcam ikinizde preseedi kullanmistiniz dimi baska hamile kalan varmi çok sey kaçırmışım yaa ama sizin haberinizi aldim ve çok sevindim valla bebişlere biseyler örmeyede baslarsiniz artik ayy ne güzelll ya
Hayır Can'ım onun için özel randevu alıyorsunHimm anladım canım tabiki doktorun muayene odasinda varsa 3boyutlu baktirabiliyoruz degilmi ? Benim doktorda varmiki acaba ?
İnşallah canim benim bu ay eşim bizde alalim diyo ama bakalim dün adet olmam gerekiyodu olmadim daha belki olmuştur bu ay bi umut bekliyorum bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz içinHoşgeldin canim. Cok Sağol Allah ım en kısa zamanda sanada nadip etsin inşallah. Ben kullandim preseed i sadece canim
Benim herif küs kalamıyo ztnIyiyim kuzumm sen nasılsın? Barıştın kocişin le iyi yaptın valla
Bende hamileyimm kızz beni niye tebrik etmiyoonnn sen nerdesn bakim ne zmndırKizlaarr merhabalar nabiyonuz ne ediyonuz noldu yav bu topike böle bi haftadir giremiyordum neler olmuş nelerr çoğunu okuyamadim valla çok msj vardi atlaya atlaya okudum ☺altaylimm MissMervee gözünüz aydin tatlişler rabbim sağlicakla kucaginiza almayi nasip etsin İnşallah. Bide bişey sorcam ikinizde preseedi kullanmistiniz dimi baska hamile kalan varmi çok sey kaçırmışım yaa ama sizin haberinizi aldim ve çok sevindim valla bebişlere biseyler örmeyede baslarsiniz artik ayy ne güzelll ya
Test yapsanaa kıızzzzİnşallah canim benim bu ay eşim bizde alalim diyo ama bakalim dün adet olmam gerekiyodu olmadim daha belki olmuştur bu ay bi umut bekliyorum bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz için
preseed nedir ?İnşallah canim benim bu ay eşim bizde alalim diyo ama bakalim dün adet olmam gerekiyodu olmadim daha belki olmuştur bu ay bi umut bekliyorum bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz için
Test yapsana kuzumİnşallah canim benim bu ay eşim bizde alalim diyo ama bakalim dün adet olmam gerekiyodu olmadim daha belki olmuştur bu ay bi umut bekliyorum bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz için
Hamile kalmayı kolaylaştıran jel canım. Google yaz orada çıkıyor araştırpreseed nedir ?
biraz baktımda ilk kez duydum ben bunu şuan raslantı sonucu gerçekten işe yarıomu:)? siz bu yöntemle kaçıncı defada hamile kaldınız pekiHamile kalmayı kolaylaştıran jel canım. Google yaz orada çıkıyor araştır
Ben ilk denemede hamile kaldim canımbiraz baktımda ilk kez duydum ben bunu şuan raslantı sonucu gerçekten işe yarıomu:)? siz bu yöntemle kaçıncı defada hamile kaldınız peki
rahat ol cnmm hamis kalmasi stres kalinca boyle stres iste :)) dogurana kadar rahat yok :))Iyi dir inşallah kuzum. Simdilik hersey yolunda sanırım. Doktora bir gitseydim dahada rahat edecegim
Bende hamileyimm kızz beni niye tebrik etmiyoonnn sen nerdesn bakim ne zmndır
Anaaaa valla mi gii anoww sanada sevindim bak şimci tebrik ederim bebeemBende hamileyimm kızz beni niye tebrik etmiyoonnn sen nerdesn bakim ne zmndır
Bugünde gelmezse yarin sabah yapcam canimTest yapsana kuzum
kizz yokk saka yapiooo deluuuuAnaaaa valla mi gii anoww sanada sevindim bak şimci tebrik ederim bebeemfukarayim anam napiim net paketim bittiydi giremedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?