- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
O yüzden bu topik çok hareketli ya zatenbiz her telden calariz cnmmm :))) sıkıntı yokk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden bu topik çok hareketli ya zatenbiz her telden calariz cnmmm :))) sıkıntı yokk
İstenmiyorsam giderimHamile olan farklı telden çalıyor hamile kalmaya çalışan farklı telden çalıyor
Bende tombiş seviyorum bebekleri.olacagi bu istee ama bebekleb tombiss olsunlarr cok tatli oluolarr :)))
amin cnm bnm inşşşAminnn aminnnn aminnnnnnn cnmmm senin de cuman mubarek olsun kucaklarimiz dolsun su cumanin yuzu suyu hurmetine
işte bi tek sol tarafta batma ve ağrı... daha çok var ama bat a ..Yok canım hiç bir belirti yok sende Var mi
bence kesin oyle oldu tutulmustur her yeri simdiiAnnesiym bacakları havada uyuyamı kaldın kız
Canim öyle bişey demedimki ben yanlış anlama hoşuma gittiği için dedim hiç rahatsız olur muyum sendenİstenmiyorsam giderim
Gebe kaldık ama gitmedik sizden çünkü sizleri de mutlu görmek için tecrübelerimizş paylaşıyoruz ne bilim belki sorun olmuş olabilir gibi anladım yada bnm hormonlar sapıttı :) sende ksra bakma cnmCanim öyle bişey demedimki ben yanlış anlama hoşuma gittiği için dedim hiç rahatsız olur muyum senden
cnm merhaba. pressed jeli kullan biz kullanioruz spermleri oldurmuyo aksine daha spermleri hareketlnedirip yumurtaya goturuo. her kes bununla hamis kalmis ibi dene inslalah tez zamanda haberini alirsin. bi de cnm nedne kurulugun varfr onu anlamadim ???Arkadaslar ben yeni uye oldum bi sorum olacak yardimci olursaniz cok sevinirim evliyim ve bebk istiyoruz 2 ay korunmasiz iliski oldy ama kuruluk sorunumdan dolayi zeytinyagi kullandik duydumki spermleri olduruyormus birakdik gleitgelen su bazli jel kullandim buda hamileligi onlermi
Evet dediğin gibi erken aslında ama herkesde farklı oluyor tabiişte bi tek sol tarafta batma ve ağrı... daha çok var ama bat a ..
Ahh ahh minem bekarlık aklıma geldi uyudum gunduz 12 ye kdr kalkardım annem portakal suyunu hazırlamış omlet yapmış ah ah şimdi eriniyorum kahvaltı yemeye kocada evde kahvaltı etmiyor oğlan ile yiyorum bazen daha dkkt etmem gerek artıkbi kahvalti hazirlayanim.olsa kesked daha hic bsiy yemedim his daha yeni uyandimmannem olsaydi simdi kahvaltim hazirdii
Bak şimdi kalk az bi çay koy kendine bi patatesli omlet yap brz peynir sana gazı verimde ye belki ah yavrum ya keşke yakın olaydın1cicek3bocek kizz gel bana kahvalti hazirla hep tospiti beslion az da beni besle analik yap nan morono bagladim gene
Yok Estağfurullah ne kusuru sizi mazur gormeliyiz duygular karışık sizin artık :)Gebe kaldık ama gitmedik sizden çünkü sizleri de mutlu görmek için tecrübelerimizş paylaşıyoruz ne bilim belki sorun olmuş olabilir gibi anladım yada bnm hormonlar sapıttı :) sende ksra bakma cnm
hicc sormaa cnmm yaaa ;( anami istiom bennnn. ben boyle diyincee bazen kahvti hazirlayip oyle gidio ise benim kocis uzuluo ben kakmam sabah hicAhh ahh minem bekarlık aklıma geldi uyudum gunduz 12 ye kdr kalkardım annem portakal suyunu hazırlamış omlet yapmış ah ah şimdi eriniyorum kahvaltı yemeye kocada evde kahvaltı etmiyor oğlan ile yiyorum bazen daha dkkt etmem gerek artık
ben gidim brz iş yapim of of işler beni bekler öpüldünüz nen hepiniz seviyorum sizleri ailemYok Estağfurullah ne kusuru sizi mazur gormeliyiz duygular karışık sizin artık :)