Burdayım bebeqm yeni direlebildimm erkencisin yavru? :)
Yine ayni 5. Hafta icinde oluyorsun bende ya 12 yada 13 ünde hamiş kaldim o iki gun benim yumurtlama günüm duKızlar ben ayın ya 9 ya 12 ya 13 hamile kaldım sizce Bebek kaç haftalık
Benim de 9 u yumurtlama günümdü kese kaçıncı haftada belli oluyor pazartesi randevu aldım :)Yine ayni 5. Hafta icinde oluyorsun bende ya 12 yada 13 ünde hamiş kaldim o iki gun benim yumurtlama günüm du
Doktorlar zaten hesaplarken senin son adet tarihinden itibaren hesapliyorlar ysni 28 ekim olarakKızlar ben ayın ya 9 ya 12 ya 13 hamile kaldım sizce Bebek kaç haftalık
Hee qıı belim aqrımış valla qece şu ovulasyona taktım kafayı baya araştırdm ayaklarıda indirmemişimm amaniinnn bide baktım doqrulamıyom
5. Haftada goren varmış vajinal ultrason dan bende perşembe ye randevu aldim umarim görünürBenim de 9 u yumurtlama günümdü kese kaçıncı haftada belli oluyor pazartesi randevu aldım :)
Günaydın kuzumHee qıı belim aqrımış valla qece şu ovulasyona taktım kafayı baya araştırdm ayaklarıda indirmemişimm amaniinnn bide baktım doqrulamıyom
Napıyosunuz bizim qüzel hamişlerimiz :)Günaydın kuzum
Ben vajinal ultrasona girmem çok ön görürse 3 boyutlu isterim valla5. Haftada goren varmış vajinal ultrason dan bende perşembe ye randevu aldim umarim görünür
Iyiyim kuzumm sen nasılsın? Barıştın kocişin le iyi yaptın vallaNapıyosunuz bizim qüzel hamişlerimiz :)
3 boyutluyu anlat bakalım banaBen vajinal ultrasona girmem çok ön görürse 3 boyutlu isterim valla
Takım ismi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?