- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Saol güzelimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kimyasal-gebelik.810585/page-6 bu linkte terminatör diye bi kullanıcının yazdıklarını oku canımm.. sana umut olsunnMissMervee
ikiz anasi olunca hormanlar onde gidio sekerimmMissMervee altaylimm ya bnm sol memeden süt geliyor bu çok erken ya sizde varmı bu durum korkuyorum he Bi salı olsa
Yok Can'ım bunun için çok çok erken diye biliyorumMissMervee altaylimm ya bnm sol memeden süt geliyor bu çok erken ya sizde varmı bu durum korkuyorum he Bi salı olsa
Taktı ikize kafayıikiz anasi olunca hormanlar onde gidio sekerimm
Diğer topikte sordum daha önce emzirenlerde olabiliyormuşYok Can'ım bunun için çok çok erken diye biliyorum
Altıma kaçırıp duruyorum tövbe estağfurullah
hayirli cumalar cnmmGünaydın kizceler hayırlı cumalar olsun InsAllah
Canım denin bat ınla benim aramda bir gün var.. durumlar nasıl hiç belirti fln var mı?Günaydın kizceler hayırlı cumalar olsun InsAllah
senin tosbaa cok tatli yaa gecen elektirik supurgesinin ustune oturmus demistin aklima geldicekion cekion gelmio ne yedirip icirion gi cocugaa
olacagi bu istee ama bebekleb tombiss olsunlarr cok tatli oluolarr :)))kız etobur bnm oğlan kanatsız koftesiz yemek yemez bide kemik suları paça suları yedirirdim bebekten böyle iri oldu dana
Aminnn aminnnn aminnnnnnn cnmmm senin de cuman mubarek olsun kucaklarimiz dolsun su cumanin yuzu suyu hurmetine- Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab!
Hayırlı cumalar dilerim arkadaslar rabbim hepimizin gönlündeni hayırlısı ile nasip eylesin hayırlı saglıklı evlatlar naip eylesin bizlerede <amin>
biz her telden calariz cnmmm :))) sıkıntı yokkHamile olan farklı telden çalıyor hamile kalmaya çalışan farklı telden çalıyor
Yok canım hiç bir belirti yok sende Var miCanım denin bat ınla benim aramda bir gün var.. durumlar nasıl hiç belirti fln var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?