- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
Cnm ümitsiz olma hiç bir zaman cinsi münasebeti de yaşarken bebeği unut biliyorum zor unutmak ilk zamanlar benimde hep aklımdadi ama unutuyorum eğer aklıma gelecek oldumu eşime belli etmiyorum sende yaparsın bunu inşallah hep beraber hamis olucaz pes etmek yokinsan bi sureden sonra cinselligi unutup cocuk yapmak icin yapio o isi ne yazikki. bunaldim ben de artik yaa bebek icin yapiorz biz resmen evliligimizin tadini cikaramioruz. zaman uzadikca cinselliktende soguyor insann.. Tez zamanda hamile kalalim insallah benim umudum yok ama siz kalin bariiyi geceler bebiskolar :)
De de bizde kapatak nan si..cekler belamızıkizz valla az terbiyeli olak valla diskalifiye olacazz rtuk baba verck cezamizi Allahtan yazilarimm disari kapali benimmm
Her gebelik farklı cnm bnmkiler yerinde duruyor normalde ufaklar buyuduler böyle giderse ağzıma girecekler hiç sevmem ayGünaydın kızlar :)) dün gece sıcak suyla banyolu yaptım benim göğüsler fos indi böyle bi şey olabilir mi sizce
Baksana bacakları dikmiş edepsiz karı nolcek ksç kere ddm bebelerin yanında konuşmayın bole diye@Annesiym kusummm insallah bu ay o bebis o gobege girecek
Ne bilim korktum birden ama göğüs uçlarım hala ağrıyorHer gebelik farklı cnm bnmkiler yerinde duruyor normalde ufaklar buyuduler böyle giderse ağzıma girecekler hiç sevmem ay
kizz biz bunlarin uzmani oldukyine de tesekkur ederiz nasilsin bat ne zamandi
İll bebekte varya hiç belirtim yoktu nerdeyse bunda dolu dizginini yaşıyorum yani çok paranoya yapma kuzum hamişsin işte ötesimi var kızNe bilim korktum birden ama göğüs uçlarım hala ağrıyor
koyu çıkacaktır canımm..Bugün yeniden test alıp yapıcam bakalım daha koyu çıkacak mı
Bu oğlan patlatıyor afyonumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?