- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Eşim salı izinli salı gideceğim o yüzden kuzumAdetten hemen sonrada hamile kalma olasılıqı yüksek ztn rahim daha aşşada oluyo çünkü. Sıkma canını sende bebeqm öylede olabilir pazartesi qitcenmi hastaneye?
Sexsi çamaşırlar qetirirm sana kııızzz 4. Çocuk içiinn
Kız kadın a iyice kafayimi yedircen
Tmm şekerim biz senin küçük bi videonu çeker atarız youtuba ordan haberlere düşersin zatenBizim sulale de hiç ikiz gebelikler olmadı olursam beni haberlere çıkarsınlar a buraya yazıyom
Niye kafayı yiyomul nolcak bi taşta iki kuşşKız kadın a iyice kafayimi yedircen
canım tebrik ederimm değerin çok iyi çıkmışş.. maşalahhEşim salı izinli salı gideceğim o yüzden kuzum
Canım aklina kötü birsey getirme. Benim arkadasimda karin agrisindan resmen kivraniyordu. Megersem hamileymiscanım tebrik ederimm değerin çok iyi çıkmışş.. maşalahhbişey sorcam ya benim bu ağrım fazlalaştı normalmii... sanki idrarırımı tutmuşum gibi karnım acıo bide..
inşallahh canımm belkide yerleşiyordur o yüzden olabilir mi?Canım aklina kötü birsey getirme. Benim arkadasimda karin agrisindan resmen kivraniyordu. Megersem hamileymis
Olabilir İnşallah öyledirinşallahh canımm belkide yerleşiyordur o yüzden olabilir mi?
Olabilir canim. Kimisi hic hissetmez kimi igne batması gibi hisseder kimide cok şiddetli ağrı olur. Inşallah bebisin kendine yer arıyordurinşallahh canımm belkide yerleşiyordur o yüzden olabilir mi?
Senin gün durumun nedir yumurtlama mı bekliyorduncanım tebrik ederimm değerin çok iyi çıkmışş.. maşalahhbişey sorcam ya benim bu ağrım fazlalaştı normalmii... sanki idrarırımı tutmuşum gibi karnım acıo bide..
inanmiormmmm kizz diodun zatennn iki tarafli agrim var diyee tebriler darisi basimiza ben de cok istiorm ikizzBen şok değer 1050 çoğul gebelik durumu söz konusu imiş
Şuan tek taraflı ağrım ama nasip be kuzuminanmiormmmm kizz diodun zatennn iki tarafli agrim var diyee tebriler darisi basimiza ben de cok istiorm ikizz
Ay insallah cnm..inşallahh canımm belkide yerleşiyordur o yüzden olabilir mi?
Şuan tek taraflı ağrım ama nasip be kuzumdeğer çok iyi ortada ama belki Annesiym dediği gibi adetten sonra kalmışımdı bi ara ateşim başıma vurmuştu o gece olmuş olabileer
Sinde yumurtladımm..bat 6 aralıkMaviş kuzum kaçıncı günündesin yumurtlama bitmiş sanırım onu de hele
Kıızzz o ateş bide bize qelsede bizde kalsak hemenŞuan tek taraflı ağrım ama nasip be kuzumdeğer çok iyi ortada ama belki Annesiym dediği gibi adetten sonra kalmışımdı bi ara ateşim başıma vurmuştu o gece olmuş olabileer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?