- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 38
- 30
İstermisiniz ikiz olmasınıııNiye öyle düşünüyorum bilmiyorum ama icimden öyle geciyor sanki yaa birde hem sağda hem solda birseyler hissediyorum. Ya bebis birturlu yer secemiyor yada 2 tane var![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstermisiniz ikiz olmasınıııNiye öyle düşünüyorum bilmiyorum ama icimden öyle geciyor sanki yaa birde hem sağda hem solda birseyler hissediyorum. Ya bebis birturlu yer secemiyor yada 2 tane var![]()
Korkm cnm sende yarn bi daha baktır kandaKız maşallah ya :) ay ben daha da korkmaya başladım![]()
Benim sağ bomboş solda gaz dolanır gibi bi şey dolanıyor arada bi de sol kaşığımın üstü resmen atıyor yaniNiye öyle düşünüyorum bilmiyorum ama icimden öyle geciyor sanki yaa birde hem sağda hem solda birseyler hissediyorum. Ya bebis birturlu yer secemiyor yada 2 tane var![]()
Yok Can'ım ya artık gidemem pazartesi direk doktora gidicemKorkm cnm sende yarn bi daha baktır kanda
Ben ilk sagdan hissediyordum simdi sagli sollu birseyler oluyor ondan dedim acaba olabilirmi diyeBenim sağ bomboş solda gaz dolanır gibi bi şey dolanıyor arada bi de sol kaşığımın üstü resmen atıyor yani
Canim randevu aldik haftaya persembe gunune hem 5. Haftad oluyor uz ozaman belki ultrason da gözükür inşallahİstermisiniz ikiz olmasınııısende qit en kısa zamanda baktır artk cnm
Ailenizde ikiz varsa olabilir Can'ım :)Ben ilk sagdan hissediyordum simdi sagli sollu birseyler oluyor ondan dedim acaba olabilirmi diye![]()
Bencede öyle yap test al qene evde bulunsn test dahada silik olmadıqı sürece sorun yokYok Can'ım ya artık gidemem pazartesi direk doktora gidicem
Korkma bsk ben telde konuştum sen dedi yumurtanın çatladığı geceden yumurta dollenmişte olabilir dedi yumurta döllenirken günler surermiş çünkü ama çol yüksek dedi şuan bekliycen sadece dedi bakalımKız maşallah ya :) ay ben daha da korkmaya başladım![]()
Hihihi bakırkoyde ziyarete gelirsiniz beni temiz iç çamaşırı fln getirirsiniz artıkAyyy inanmıyoruuummm bide ikiizzz oluyomşen kısa Zamanda dr a qit öqren ikiz mi deqilmi deqer yüksek baya
İkiz istermisiniz qııCanim randevu aldik haftaya persembe gunune hem 5. Haftad oluyor uz ozaman belki ultrason da gözükür inşallah
Sexsi çamaşırlar qetirirm sana kııızzz 4. Çocuk içiinnHihihi bakırkoyde ziyarete gelirsiniz beni temiz iç çamaşırı fln getirirsiniz artık![]()
Cnn belkide adetten hemen sonra hamile kaldın öyle kalanda çokkYa bi kotu durum var şekerim yüksek çıkmış
Puu koyun can derdinde kasap etSexsi çamaşırlar qetirirm sana kııızzz 4. Çocuk içiinn![]()
![]()
O da bi durum olabilir çok istekli olduğum bi an oldu o gece kaldım belkiCnn belkide adetten hemen sonra hamile kaldın öyle kalanda çokk
Adetten hemen sonrada hamile kalma olasılıqı yüksek ztn rahim daha aşşada oluyo çünkü. Sıkma canını sende bebeqm öylede olabilir pazartesi qitcenmi hastaneye?O da bi durum olabilir çok istekli olduğum bi an oldu o gece kaldım belki
Nöreekkk bebeqiimm çoqalmayaa YESPuu koyun can derdinde kasap et![]()
Canim ananemin ikizleri ucuzleri falan olmus hepAilenizde ikiz varsa olabilir Can'ım :)