- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
Kac gunun var canim bata :) bende merak ettim simdi bakhaftasonundan önce bakmam üzülürsem kimse teselli edemez bak beni
Tamam tamam zorlamiyoruzhaftasonundan önce bakmam üzülürsem kimse teselli edemez bak beni
30kasım bat cnm 6 gün falan varKac gunun var canim bata :) bende merak ettim simdi bak
yok sana oynamak bebis usurrr annesiKızlar kar yağıyor gelin oynayalım azcik
Cnm nerdesin sen gelelim zaten bi hava degisimine ihtiyacim var bu stresten uzaklasmak istiyom 3 gunlugne gelebilirmmmmKızlar kar yağıyor gelin oynayalım azcik
Canım zaten hediyemi almistim ana ozaman bebis belli degildi. Simdi güzel bir sofra hazirliyacagim en sevdiği yemeği masa şık ve mumlar da olcak ortam loş yani. Benimki kesin unutmustur zaten bugün nikah günü oldugunu yenekten önce hediyesini vercem yemek bitince masaya pastayı cikarcam az önce onu almaya gittim kutlama bitmedi diyecegim. Sasircak tabiyok sana oynamak bebis usurrr annesiAnnesiym le benn oynayabiriz sadecee kiz kocan gelmedi mi daha valla ben de senden heycanliyim ha sanki ben vercm haberi. kizz keske bebis ayakkabisi alsaydin paketletseydin sana hediye aldim nikahlanali 1 sene oldu diye nice senelere diye cok guzel olurdu
yumurtlamak istemiommm simdi sirasi degillll
Ayyy cok tatliiiiiCanım zaten hediyemi almistim ana ozaman bebis belli degildi. Simdi güzel bir sofra hazirliyacagim en sevdiği yemeği masa şık ve mumlar da olcak ortam loş yani. Benimki kesin unutmustur zaten bugün nikah günü oldugunu yenekten önce hediyesini vercem yemek bitince masaya pastayı cikarcam az önce onu almaya gittim kutlama bitmedi diyecegim. Sasircak tabisonra bebisim agzindan babasına yazdığım mektubu vercem orada zaten anlar sonra testi cikarcam inansin kocis sonra pastayi keseriz heralde gece nasil olur bilmiyorum da cok heyecan yaptim
Almanya dayim canım gel bekliyorumCnm nerdesin sen gelelim zaten bi hava degisimine ihtiyacim var bu stresten uzaklasmak istiyom 3 gunlugne gelebilirmmmm
Kiz niye istemiyon birak gelsin biran önceyumurtlamak istemiommm simdi sirasi degillll
Hee sana noluyo otur oturduqun yerde @altaylim kalkk kııızzz qidekte ecik oynayakkkyok sana oynamak bebis usurrr annesiAnnesiym le benn oynayabiriz sadecee kiz kocan gelmedi mi daha valla ben de senden heycanliyim ha sanki ben vercm haberi. kizz keske bebis ayakkabisi alsaydin paketletseydin sana hediye aldim nikahlanali 1 sene oldu diye nice senelere diye cok guzel olurdu
Güzelim çok strese giriyorsun ve bu da çok etkiliyor. Bak ben o kadar sık takip etmedim bu ay çok düşünmedim bile sadece kasık sancım oldu beraber olduk hatta hesaplarıma göre misafir buradayken bir kez beraber olduk ben banyo yapamadım o gece kalmışım kız :) oda yumurtlamadan sonra biliyorum ben sende biraz sakin bebeğim relax :))yumurtlamak istemiommm simdi sirasi degillll
Gün aşırı noluyo ya ben onu anlamıyormKızıMinesuu niye gelmesin bakiim sen zaten gun aşırı iliski olayını kacirma yeter :)
Canım bursaya da cok sık yağıyor kar yakinda gelir sizedealtaylimm burada kar yağsin ya özledik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?