Canım Günaydın. Testi nekadar bektlettin ? Bak dün benim ilk paylastigim test hemen çıkmamış ti bende tam atiyordumki hayali bir cizgi gördüm sonra hafif belirgin oldu. Bugün de başka bir test yapip emin oldum.Günaydın herkese bata 5 var bu sabah test yine negatif
Canım birde şu var ben dün yani adete 3 gün kala yaptigim testi zar zor gördüm. Senin gibi 5 gün kala yapsaydim demekki cikmayacakti o yüzden hemen ümidini kesmeAttım canım testi canım sıkıldı görünce önceki gebeligimde gormustum 5 gün kala şimdi yok maalesef
Canım birde şu var ben dün yani adete 3 gün kala yaptigim testi zar zor gördüm. Senin gibi 5 gün kala yapsaydim demekki cikmayacakti o yüzden hemen ümidini kesmeAttım canım testi canım sıkıldı görünce önceki gebeligimde gormustum 5 gün kala şimdi yok maalesef
Yarım saate yakın beklettim olsa çıkardı galiba.. Yarın sonraki gün yapmaya devam edicem inşallah görürüm 2. Çizgiyi ama umudum yok galibaCanım Günaydın. Testi nekadar bektlettin ? Bak dün benim ilk paylastigim test hemen çıkmamış ti bende tam atiyordumki hayali bir cizgi gördüm sonra hafif belirgin oldu. Bugün de başka bir test yapip emin oldum.
Canım inşallah ya sizleri görünce tekrar ümitleniyorum zaten :) doğru 5 gün kala yapsan çıkmaz mışCanım birde şu var ben dün yani adete 3 gün kala yaptigim testi zar zor gördüm. Senin gibi 5 gün kala yapsaydim demekki cikmayacakti o yüzden hemen ümidini kesme
Umudunu kaybetme sen. Adete kadar tekrarla testlerini inşallah en kisa zamanda görürsün cift cizgiyi.Yarım saate yakın beklettim olsa çıkardı galiba.. Yarın sonraki gün yapmaya devam edicem inşallah görürüm 2. Çizgiyi ama umudum yok galiba
Amin inşallah hayirlisiyla :)Umudunu kaybetme sen. Adete kadar tekrarla testlerini inşallah en kisa zamanda görürsün cift cizgiyi.
Gecen ay bu topikte bir arkadasta adete kadar hergun yapti. Adetten 1 gun once dahi negatifti adet sabahi gordu silik cift cizgiyi o yuzden daha vaktin var canim ; )Canım inşallah ya sizleri görünce tekrar ümitleniyorum zaten :) doğru 5 gün kala yapsan çıkmaz mış
Evet canım zaten silik çıkmış demi ?Ovuladyon testi yaptım.eğer pazar gunu yumutlamışsam böle çıkması normal mi?
evet silik.. daha önce hiç yapmadımda o yüzden soruyorumm... ateşim biraz düşük gibi geldi bana o yüzden acaba yumurtlamadım mı diye düşünüyorum.. hatırlıosan geçen ay ateşim 37,6 falandı.. o yüzden emin olamadım..Evet canım zaten silik çıkmış demi ?
37.6 ciktiginda bata yakindin ama demi ? Ben öyle hatirliyorum. Istersen adete kadar ovulasyon testi ne devam et 2 günde bir iliskiyi ihmal etme pazar günü de yumurtladiysan zaten sıkıntı yok degerlendirdin öncesini yanlış bilmiyorsamevet silik.. daha önce hiç yapmadımda o yüzden soruyorumm... ateşim biraz düşük gibi geldi bana o yüzden acaba yumurtlamadım mı diye düşünüyorum.. hatırlıosan geçen ay ateşim 37,6 falandı.. o yüzden emin olamadım..
evet diyorumya en son hatırladığım perşembe ilişki oldu ctesi oldu ptesi oldu bugün olmıcak yarın olur diye planlıyorum.. belki yumurtlama gününde olmadı ama bir gün öncesi olmuştur muhakkak..37.6 ciktiginda bata yakindin ama demi ? Ben öyle hatirliyorum. Istersen adete kadar ovulasyon testi ne devam et 2 günde bir iliskiyi ihmal etme pazar günü de yumurtladiysan zaten sıkıntı yok degerlendirdin öncesini yanlış bilmiyorsam
Bata yaklaştıkça derece yükselir canimevet diyorumya en son hatırladığım perşembe ilişki oldu ctesi oldu ptesi oldu bugün olmıcak yarın olur diye planlıyorum.. belki yumurtlama gününde olmadı ama bir gün öncesi olmuştur muhakkak..
evet bata bi hafta fln vardı ozaman 37,6 dı.. farkediyormuki.
Günaydın kuzummGünaaayyyddııınnn bebişleerrr
Yap canım için rahatlasin ama korkacak bir sey yok o normalKızlar bugün bir daha test alıp yapıcam. Kahve leke benimkorkuttu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?