Adet belirtileriyle aynıymışş canım kötü düşünmee... türk lokumu vardı hatırlıosan onunda böle sancıları falan olmuştu hatta parça falan geldi demişti ama meğer hamileymişş.. korkma..Kızlar ya benim adet olacak gibi sancım var arada gelip gidiyor sizde de öyle mi
Insallah canim dualarimiz sizinle rabbim herkeze nasip etsin insallahayyynenn cnmm vucud hazirlaniomus bebege oyle okumustum. anam insallahhh bu ay olckk valla yuvamizz nese dolck mutlulugumiz kat kat katlancak. hamisler @Heyecanli89 @gvn1907altaylimm MissMervee N Nemooooooo bize dua edinnnn lutfennnnnnnn dualrinizda bizleride unutmayinnnn
Aynen benimde oyle hala ped ile geziyorum ya rabbim korusun onlariKızlar ya benim adet olacak gibi sancım var arada gelip gidiyor sizde de öyle mi
Canım bu normal korkma benim bir arkadasim karin agrisindan gunlerce helak oldu adet olcam olamiyorum bu sancı mahvetti beni diyordu megerse hamileymisKızlar ya benim adet olacak gibi sancım var arada gelip gidiyor sizde de öyle mi
bol sans canim haberleri vermeyi unutmaaKızlar kadın doğum acile gidicem şans dileyin bana
HADİ BAKALIMM GÜZEL HABERLERLE GELL..Kızlar kadın doğum acile gidicem şans dileyin bana
tabloyu uzun zamandir dioduk cnm da benntelden giriorm kimse de yapmadi. bat 15 aralikkızlar bi tablo hazırladımm.. burdan takip edelim herkesin günlerini.. herkes söylesin bilgilrini not edeyim..
HADİ BAKALIMM GÜZEL HABERLERLE GELL..
YA HAZIRLdım ama excell dosyası yüklenmiyor yaatabloyu uzun zamandir dioduk cnm da benntelden giriorm kimse de yapmadi. bat 15 aralik
excelden mi olck ayri bi taplo yokmukiii siteden yapilio diye bilidodum bennYA HAZIRLdım ama excell dosyası yüklenmiyor yaa
hmmm... bakıyım ben bi dur canımm...excelden mi olck ayri bi taplo yokmukiii siteden yapilio diye bilidodum benn
İnşallahh canımm inşallaaaahhhhBi daha ki ay falan yok bu ay o bebek o göbeğe girecek
kizz ayni oldukkk aramizda 6 gun mu olck ama ben 32 gune gore 15 dedimm belki yine bu ay gibi 27. gunumdee gelirse sat 12 aralikBenm batta 9 aralık
Bol şans kuzum mutlaka haber dar et bizideKızlar kadın doğum acile gidicem şans dileyin bana
Kiz yok artık bir o kalmıştıkizz ayni oldukkk aramizda 6 gun mu olck ama ben 32 gune gore 15 dedimm belki yine bu ay gibi 27. gunumdee gelirse sat 12 aralikbu arada presed sayfasinda okudum presed yerine yukurta aki sıkıolarmis vajinaya oda tutuomus sanirim presedin icinde de yunurta aki varmiss
Kiz dur bi adet zamanin gelsin bu ne acele belki hamilesindirBu ay ben de preseed siparis vercem bide doktora gitcem ozellerd3 hsg cekimi kac para kizceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?