cnmmm yunurtlama olmadan orda spermler bulunmus zaten tutmutur insallah zaten senin tupleron falan acikkk hicc bozma moralini tevekkul Allahh.dimii...bi gün önce olduu hatta ayakları yukarı diktimm 45 dk falan bekledimm iyice gitmiştir spermler.. takdir Allah ın yinede..
Canim bize göre 10 yada 11 günlük ama doktor lar adetin ilk günü hesapliyor o yuzden 3.5 haftalik derlerBenimde 3 günüm var tahmini kaç günlüktür Can'ım ya 10 günlük falan testte çıkıyor mu ki
canm ben normalde gunu gunune olurdum korunmayi biraktigimzden beri her ay 1 gun ileri arti. 32 gunde olmaya basladim. ama bu ay 27. gunumde oldumm sok oldumm nedendirrr bilinmezzz ama bence vucud bebek istio hazirlik yapio ondan diye duynustim benn insallah oyldircidden diyorum herkesin şu 1-2 aydır günleri uzuyo galiba noluyo bu hormonların herkesin?
Canım erken üzülme benim 3 gün var tahminime gore o bole cok açık çıktıSlm kızlar bata 6 gün var bugün test yaptım öylesine negatifüzüldüm ama daha günü var belki
daha 7 gun olmus yunurtlayali 7 gun var normal sartlarda. test yapsan cikmaz biraz daha bekle 4 gun sonra falan yapYaptim cnm test 16sinda cift cizgiydi o yuzden 30 kasim bat benim
Önceki gebeligimde 5 gün kala çıkmıştı kanda 41 di canım belki öyle die düşünüyor dum :) hayırlısı diyelimCanım erken üzülme benim 3 gün var tahminime gore o bole cok açık çıktı
Canım herzaman idrara erken gececek diye düşünme biraz daha bekle en azindan 3 gün sonra tekrar yapÖnceki gebeligimde 5 gün kala çıkmıştı kanda 41 di canım belki öyle die düşünüyor dum :) hayırlısı diyelim
Hemen kan yaptırsam mı bilmiyorum ki ya adetim geçtikten sonra mı versem kafamda gerçekten deli sorular varCanim bize göre 10 yada 11 günlük ama doktor lar adetin ilk günü hesapliyor o yuzden 3.5 haftalik derler
O tek ilişki dolleyebilir ama en onemli zamanları kaçırmışsın inşallah tutunmuştur bebeğin cnmKızlar bide birşey sormak istiyorum.. 13 kasım sabah 5 de ilişki olmuştu akşama doğru ovulasyon çift çizgi çok koyuydu gecede inanılmaz kasık ve bel agrim oldu sonrasında ilişki olmadı ertesi gün ovulasyon hafif silik ti yine olmadı ilişki bu durumda kacirdim mi ben şansım varmı dır yoksa
İnşallah canım bekliyoruz bakalım :)O tek ilişki dolleyebilir ama en onemli zamanları kaçırmışsın inşallah tutunmuştur bebeğin cnm
Adet gelmeden idrar testi yapalım canım belki bizde çift çizgi görürüz dua edin bize de nolur hamişleeeer unutmayın bizi cuma bat günüm inşaallah hayırlı günün hürmetine rabbim ol der
Canım imkanin varsa yaptir bence. Benim olsa hemen yaptirirdim burada yapmiyorlar doktor sadece keseyi göre ne kadar bekliyor okadarHemen kan yaptırsam mı bilmiyorum ki ya adetim geçtikten sonra mı versem kafamda gerçekten deli sorular var)
Inşallah canım. Sen nezaman test yapacaksın ?Adet gelmeden idrar testi yapalım canım belki bizde çift çizgi görürüz dua edin bize de nolur hamişleeeer unutmayın bizi cuma bat günüm inşaallah hayırlı günün hürmetine rabbim ol der
Kacirmadin canim. Yumurtan catlamadan sperm oraya ulaşmış tir zatenn. O agri da yumurtan catladigi zaman oluyorKızlar bide birşey sormak istiyorum.. 13 kasım sabah 5 de ilişki olmuştu akşama doğru ovulasyon çift çizgi çok koyuydu gecede inanılmaz kasık ve bel agrim oldu sonrasında ilişki olmadı ertesi gün ovulasyon hafif silik ti yine olmadı ilişki bu durumda kacirdim mi ben şansım varmı dır yoksa
Canım kenzül arş duasını okudum ilk bir kacgun 1 tane okudum sonra baktım okudukca icimde hoş bir rahatlama oluyor 5 er tane okudum bunuda son 1 haftadir falan yapıyorumaltaylimm duanin adi neydi. bide ne zamanlar okudun uzun mu dua. Tevekkul Allah diorm artik hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?