- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Minoşla senden atraksiyon bekliyoruz zaten azminlze hayranımBende hamileyim demek istiyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minoşla senden atraksiyon bekliyoruz zaten azminlze hayranımBende hamileyim demek istiyorumm
Bebemide atraksiyonla eşime söylemeyi ve aynı şekilde atraksiyonla doqurmayı düşünüyormMinoşla senden atraksiyon bekliyoruz zaten azminlze hayranım
Kız yrn pazar heryer kapalıKizla ne alakasi var kiz fills me gunu onemli bnm gibi erkenden gebeliğini öğrenen kız anneleri biliyorum takılma ona sen yrn bi test yap sabah git al hemen sonra iyi haberler ver bize
Ayyy agzindan bal damliyor insallah insallah insallahTahminimce bata 4 gün var güzelim. Darısı başınıza diyorum hadi üçümüz yine beraber olalım ya beni tek bırakmayın
Canımm yaa şimdi bakıodum bnde yazılanlara gorülüo bariz silik çizgii varr.. Tebrik ederimmm canımm...Bakın böyle daha belli kızlar
Çok saol güzelim. Ama korkuyorum ya erken ha yanılma falan olur mu diye şimdi de onu taktım kafayaCanımm yaa şimdi bakıodum bnde yazılanlara gorülüo bariz silik çizgii varr.. Tebrik ederimmm canımm...
Kötü düşünmee..iyi düşün iyi olsunn.. Allah ım kucağına almayoda nasip etsinn... Folikasit kullanıyormusun..Çok saol güzelim. Ama korkuyorum ya erken ha yanılma falan olur mu diye şimdi de onu taktım kafaya
28 ekim Can'ım satSat 28 kasım değil mi
Yok Can'ım daha bugün haberim oldu daha adetim bile gelmedi 5 gün var :)Kötü düşünmee..iyi düşün iyi olsunn.. Allah ım kucağına almayoda nasip etsinn... Folikasit kullanıyormusun..
Hemen kullanmaya başlaa.. Bebişşe iyi gelirr...Yok Can'ım daha bugün haberim oldu daha adetim bile gelmedi 5 gün var :)
Canim belli etmemeye çalıştım ama benim eşim imam koyde oturuyoruz yani hep evde net yok evde mobilden giriyorum elim de pat pat anladı illakiBebeqim eşine hiç qöstermeseydin burda takıldıqını benmki bilmez burda sohbet ettiqimi fln ne qerek var ben her derdimi açıyom burda okur mokur mazallah
Hmm anladım canım.Canim belli etmemeye çalıştım ama benim eşim imam koyde oturuyoruz yani hep evde net yok evde mobilden giriyorum elim de pat pat anladı illaki
insallah cnmmmm daha demin sinirimde agladimmm niye agliosam bi duygusallik aglayasim gelioKıızzz Minesuu bu ay bizde kalcaz bakkkk o bebekkk bu karnımıza qireeecceeekkkk uleeyynnnn
kizz ne korkuonnn anne oluon istee ay cok seviniormm yaaaaa darisi bizee insallahhh.Kız erken öğrendim ya ondan yani :) gözüm korktu
gene kimin bogazini kesionnn ay cok komik bu ifade yaaaHmm anladım canım.
Bu eşler kadınların işine niye karışır ki yaa hepsi aynı biz onların işine karışıncada işime karışma oluyo siz niye bizim işimize karışıyonuz alla alla
ücumuzzz ???Tahminimce bata 4 gün var güzelim. Darısı başınıza diyorum hadi üçümüz yine beraber olalım ya beni tek bırakmayın
Can'ım üçümüzün bat aynıydı ya ondan dedim ay. Yoksa hepimiz inşallah Can'ım benim bak hamilelerin duası kabul olur bide tez Zaman'da bebeşin gelir inşallahücumuzzz ???
insallah cnmm inaallahhh. pazartesi kan vermeye git. cnm yanilma payi yok silik dahi hamileliktir. kafani boyle seylere takma bebegin seninle cok sukurrCan'ım üçümüzün bat aynıydı ya ondan dedim ay. Yoksa hepimiz inşallah Can'ım benim bak hamilelerin duası kabul olur bide tez Zaman'da bebeşin gelir inşallah