eneeeee izledim simdii yani 1 tanecik mi yumurta gonderiyoruz yaaaaa topu topu 1 taneee oyleee miiiievet :)
eveeeet. çok acaip değil mi o kadar uğraşıyo vücut ağrılar sancılar günler sürüyo 1 tanecik minnak yumurta için... çok garip allah o minnak yumurtaların hemen döllenmesini nasip etsin bize aminnnnnnneneeeee izledim simdii yani 1 tanecik mi yumurta gonderiyoruz yaaaaa topu topu 1 taneee oyleee miiii
eveeeet. çok acaip değil mi o kadar uğraşıyo vücut ağrılar sancılar günler sürüyo 1 tanecik minnak yumurta için... çok garip allah o minnak yumurtaların hemen döllenmesini nasip etsin bize aminnnnnnn
Deli vayyy oram aqrıyo buram aqrıyo diyen adamı nasl çıldırttıysanzaten dun iki kez oldu ozlemisiz adam bide dun sperm verdi somurdum resmen adami aman herseyi konusuoz leeeee10 gundur iliskiye girmemistim adetimin olcagi gun yapalim dedik ogunde adet oldum yapamadim dune kismetmis
O zmn ben erkenmi menepoza qircem erken erken oluyo hepbence de cnmmm iki tarafli yumurtlamioruz demekki ben de bilmiodum iki tarafli olmuomus yani ??? zaten bi kadinda toplamda 400 bin yumurta olurmusss her adette 1000 tanesi atilirmisss 400 bin bitince menopoza girermisizzz cok ilginccc yaaa :)))
bundan sonra boyle hergun vercn dedimmmDeli vayyy oram aqrıyo buram aqrıyo diyen adamı nasl çıldırttıysan
kizz kaynanani naptin sepetledin miAnamqile qidiyorm şimdi kızlar benm iki qün ilişki olamaz yaniztn salı çarşamba fln yumurtlama Olcak ben pzartesi qelirm :)
yok kiz 21 gunden once 35 gunden sonra adet gorenler yumurtlamiomuss senin kac gunde bir oluo adetin. aslinda en iyisi 28 gunder bir olmasi gec olunca hic iyi olmuoO zmn ben erkenmi menepoza qircem erken erken oluyo hep
kizz kaynanani naptin sepetledin mi
25 qünde bi oluyorm çok nadir ya 24 ya da 26. Gün olur ama oda nadir qeneli 25 qünde biyok kiz 21 gunden once 35 gunden sonra adet gorenler yumurtlamiomuss senin kac gunde bir oluo adetin. aslinda en iyisi 28 gunder bir olmasi gec olunca hic iyi olmuo
Hee kızına qitti bende kaçtm hemen evdenkizz kaynanani naptin sepetledin mi
senin ki cok iyi kuzum sagliklisin gayet25 qünde bi oluyorm çok nadir ya 24 ya da 26. Gün olur ama oda nadir qeneli 25 qünde bi
Hee kızına qitti bende kaçtm hemen evdenkizz kaynanani naptin sepetledin mi
oh ohh iyi olmusss gitsin kizinaaaHee kızına qitti bende kaçtm hemen evden
Ne bilim cnm qünümden 5 6 qün önce oluym hep hemen hemen 1 hafta erken oluyo hep böyle tarih deqiştiriyorm ben ne deqişik yaa :)senin ki cok iyi kuzum sagliklisin gayet
Yanii bi zahmet artkoh ohh iyi olmusss gitsin kizinaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?