- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Evet canim ağustos oluyorumHayırlı olsun seninde csnım ağustos annesi mi oluyosun sende acaba :)
Kistlerin olduğu için Lh yüksek çıkabilir canim kendinden biliyorum eğer o hormon biraz yüksek ise kistlerden kaynaklanır.Fsh:4,7
E2:56 canim.en son tahlilim bunlar.LH a bakilmadi ki
Benim 3, gebeliğim 1 sağlıklı bebek 1 6 aylık ksybım var adet ile gebelik aynı zaten en azından ilk başlarda aynı belirtileri yaşıyorsun bnm suratımda sivilce bile çıktı meselapeki senin ilk gebeliğin mi. Benm daha once 2 gebeliğim oldu onlardaki belirtilere benzemiyor. Bn erken adet belirtisidr diye duşunuyorum
Buqn qene test yapsana cnmBenim 3, gebeliğim 1 sağlıklı bebek 1 6 aylık ksybım var adet ile gebelik aynı zaten en azından ilk başlarda aynı belirtileri yaşıyorsun bnm suratımda sivilce bile çıktı mesela
Yaptım cnm elimde bolca var daha koyulaşmış bgn test :)pazartesiyi bekliyorum kana giderim o gunBuqn qene test yapsana cnm
ama bnm hamilelikte yaşadıklarım şuan yok. Demkki erken adet olucamBenim 3, gebeliğim 1 sağlıklı bebek 1 6 aylık ksybım var adet ile gebelik aynı zaten en azından ilk başlarda aynı belirtileri yaşıyorsun bnm suratımda sivilce bile çıktı mesela
Nasip cnm kırmızılar gelmedikçe umut vardır inş ki seninledirama bnm hamilelikte yaşadıklarım şuan yok. Demkki erken adet olucam
inşllh canmNasip cnm kırmızılar gelmedikçe umut vardır inş ki seninledir
fsh in iyi e2 de iyi. ih a bakilmadan pko olduguna nasil karar veriliyor ????? eger ih fsh tan buyuk cikarsa sayi olarak pko var demektir. ultrasondanda bakiliyo ama hormonlara gore tani koyuluyorFsh:4,7
E2:56 canim.en son tahlilim bunlar.LH a bakilmadi ki
Belli olmaz cnm belirti olcak diye bi şart yok buqün olmassan yarn test yapBugün adet günümama grbelige dair hic ni belirtim yok
İyiyiz şekerim sen napıyosnNasilsiniz napiyorsunuz? Okudum biraz yazdiklarinizi :) benim bata 9 gun falan var.. hic bisey hissetmiyorum ama
Insallah olur bu ay
Cnm senin bence 26si falan olucak.. benden 3 4 gun once yumurtladin cunku sen , benim bat 29 kaismsa senin 26 falandir :) senin 1 haftan kaldi yani..Günaydın tatlım benim de 28 kasım ama iki gün önce gelir mi hiç fikrim yok geçen ay iki gün öne gelmişti çünkü
Ooo sen calismalara devammm :)))İyiyiz şekerim sen napıyosnbenm bat a da 18 qün var say bakalm sayabiliyosannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?