Bence sen bu ay deqilsede öbür ay kalırsn bekletmez yani seninki bana öyle qeliyo az kalmş reqlinede inşallah olmassın cnmBata son 6 gün ay çok heyecanlı ya kızlar keşke tablo yapsaydık bazı topikler de yapmışlar çok güzel herkesin bat tarihleri falan ben telden giriyorum zor ama keşke pc den giren biri yapsaydı günleri bilirdik hepimizin
Aslında çoğu arkadaşın dediği gibi olay kafada ordan brz çıksın kalıyosun ben umutsuzdum sanki hiç çocuğum olmuyck sanırdım o kaldığım ay iyi çalıştım günümde ama beklentim yoktu adetime 6 gün kala tesadüfen öğrendim oğluma hamile olduğumu ama işte takıyoZ mecbur bende şuan çok istiyorum sanki olmayacak diyorum sonra nasip Allah ol demeden olmuyor cnmYok cnm ya bakim bi evde aqrı kesici krem varsa eşime sürdürimde havluyu ısıtıp belime koyim qeçer inşallah çok rahatsız ediyo beni
Benimde şuan dördüncü ayım bu ayda olmassa beşinci ay olcak bu ay olur inşallah yaa
Sağlıkla gelsinde cnm ne zaman olursa olsun bakalım az kaldı evet :)Bence sen bu ay deqilsede öbür ay kalırsn bekletmez yani seninki bana öyle qeliyo az kalmş reqlinede inşallah olmassın cnm
Ne yapıosun Can'ım ne var ne yokBen buradayım canim
Napim canim bat a 7 gün kaldı bekliyorum. Bugün durgunluk var üzerimde nedense. Sanki bu ay olmadı gibi hissediyorum. O hisse nerden kapildim onuda bilmiyorum ama yokmus gibi geliyorNe yapıosun Can'ım ne var ne yok
6 gün kala ovulasyon testi ilemi öğrendin. Peki gebelik testi yaptinmi sonradan onu nezaman öğrendin canim.Aslında çoğu arkadaşın dediği gibi olay kafada ordan brz çıksın kalıyosun ben umutsuzdum sanki hiç çocuğum olmuyck sanırdım o kaldığım ay iyi çalıştım günümde ama beklentim yoktu adetime 6 gün kala tesadüfen öğrendim oğluma hamile olduğumu ama işte takıyoZ mecbur bende şuan çok istiyorum sanki olmayacak diyorum sonra nasip Allah ol demeden olmuyor cnm
Yok tatlım ovu ile öğreniliyomuş ovu testi topiğinde yazıyordu ben normal gebelik testi ile öğrenmiştim günlerimiz aynı gibi deneyelim elinde olanlar bende 2 tane kaldı feda edicem sabah :)6 gün kala ovulasyon testi ilemi öğrendin. Peki gebelik testi yaptinmi sonradan onu nezaman öğrendin canim.
Yaaa 6 gün kala adete demek süper yaa Allah im tekrardan hem sana hemde bizlere nasip etsin inşallahAltaylım cnm Ben gebelik testi ile 6 gün kala hayalet çizgi gördüm erken döllenme olmuş erken dollenme erkek bebek oluyor :) yumoş erken dollenmişse idrara ds hcg geçiyor hemen
Güle güleHerüfüm geliyomuş şimdilik iyi akşamlar kızçeler
Bendeeeeeee1 numaradaki gibi olupp 9 a kadar devam etmek istiorm
Ben yapmıştım dediğin gibi ama gebelik çıkmadı sonuçta:/ilişkiden 8-9 gün sonra ovulasyon testi pozitif oluyor silik değil ama koyu buda gebelik olduğunu gosteriyormuş az günü kalanlar yrn sabah ovu testi yapalım :)
Yarın bi dene bakalm sende ovu testiyle çok merak ediyorm o jel işe yaradımı :)Güle güle
Canım benimki kaset tipi degil o yuzden yapmamim anlami yok kiYarın bi dene bakalm sende ovu testiyle çok merak ediyorm o jel işe yaradımı :)
Belli mi olur kız belki qülen yüz çıkarCanım benimki kaset tipi degil o yuzden yapmamim anlami yok ki
Digerlerinden olsaydi yapardim zaten 1 tane kaldi bu ay hamis degilsem öbür ay ovulasyon icin kullanirimBelli mi olur kız belki qülen yüz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?