aminnnn cnmmmm kocamannn aminnnnnnn.@annesiyim evet canım ne yapalım dayanıyoruz işte inşallah evladım.için düşünüyorum bende herşeyi zaten
Minesuu tabi ki ederim inanın hergun ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Burdaki herkes hamile kalsın mide bulantılarını test o bu şu konuşur olsun inşallah kızlar
masallah cnmmmmm artmis demekki saglikli ilerliyo hamileleginnn insallah boyle devam eder dikkat et kendineKızlar buda yarım saat önceki t estim adet gecikmesinin 6. Gunu
İnşallaahhkizz bilioem gogusunden ameliyat olmustu gecen seneden beri istiolardi ama gogusunde sorun vardi hamile kalmasi yasakti gecen ay yasagi kaldirmis doktor ikinci cocugu zaten hemen tutmusssevett bebisimiz gelsinnnn gobusler bos kalmasin ))
Kalkkk kıızzz yürü hastaneye qidiyozzz bebe doqurcazzz
Kalkkk kıızzz yürü hastaneye qidiyozzz bebe doqurcazzz
Olcakk inşallahh canmhahahah hadi gidekkkk yuruu. yaaaaaaa hayallerimiz gerck olurmu ki bu ayyy
hala gelio gii azcik bugun 5. gun benim ki yarin sperm verck yaa bugun de fosssOlcakk inşallahh canm
Ne cam balkonu kız sırası mıymışş şimdiidün bitmedi miydi kızz senin kırmızılar
Aminnn cnm inşallaaahhhhAmien kızlar inşallah bir sorun yoktur. Bu ay Allahım sizin yüzünüzde guldursun inşallah :)
Benimde damla damla qeliyo bende buqün yıkancam dün qiremedimhala gelio gii azcik bugun 5. gun benim ki yarin sperm verck yaa bugun de fosssadamlar balkonda amann bi birmedi yaa
Paylaş cnm paylaşş ihtiyacmız var valla bende bi kere yapmıştm onu bu ay hep yapcam bakalmKızlar mutlaka biliyosunuzdur ama bu bacakları kaldırma mevzunu ilişkiden sonra ben yapmıştım bilmiyorum etkisi oldu mu ama yaptım aklıma geldikçe bütün yaptıklarımı paylaşıcam
yaa iliskiden sonra spermlerin cogu cikiooo senin de oyle oluomu cnm. altaylim presedi kullandiktan sonra hic cikmadi dedi deneyelim bakalimPaylaş cnm paylaşş ihtiyacmız var valla bende bi kere yapmıştm onu bu ay hep yapcam bakalm
ikinci çizgi çok nett.. bence hamilesinn tebrikler canımmm..Kızlar buda yarım saat önceki t estim adet gecikmesinin 6. Gunu
Yok kayınvalidem bende dışarı çıkamadm ki daha diyorm ya eczane baya uzak bak qene aklıma düştü bian önce almam lazm dün qene dedim hastaneye qit eqee doktor tavsiye ederse alalım bi sorun varmı yokmu bilmeden kullandırtmam dedi bende hastaneye qidip o kadar parayı bayılmak istemiyorm yazık qünah yaa. Benimkide öyle cnm ben altıma ilişki sırasında bi bez seriyorm onu hemen kapattıqım halde o bölqeme qenede akıyoyaa iliskiden sonra spermlerin cogu cikiooo senin de oyle oluomu cnm. altaylim presedi kullandiktan sonra hic cikmadi dedi deneyelim bakalimaldin mi sen ?
Mantıklı bir konuya değinmişsin cnm :)çok etkili bir yöntem oğlumda yapmıştım ama bu yumurtlama donemimde sadece yastık koydum belimin altına :)tabi şu da bi gerçek olacaksa oluyor ben 2. Bebeğimde bi damlasından hamile kalmışım sperm hareketli ise bi yolunu buluyor ve hızla yumoşa gidiyorKızlar mutlaka biliyosunuzdur ama bu bacakları kaldırma mevzunu ilişkiden sonra ben yapmıştım bilmiyorum etkisi oldu mu ama yaptım aklıma geldikçe bütün yaptıklarımı paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?