- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
iyiyiz şükür iyi bebişimiz_Turk-loqumu_ kizzz napiosunnn nasil gidiyorrr bebisin iyi mi terkettin bizi hele ses ver
@Ask sana benzer kizz sen nerelerdesin iyisindir insallah
Kız yerlesme kanaması olabilir okızlar günaydın. ya şimdi wc ye gittim de bir damla kan gördüm günlük ped vardı onun üstünde minnacık mercimek kadar kan damlası.. daha önce başıma gelmedi ne ki bu
cnm ya 1 günde olmaz ki yerleşme :) sizin başınıza geldi mi hiç ilişkide mi zarar gördüm acaba ama 2 yıldır olmayan şey mi olucak yani o da saçma.. ay panik oldum amaKız yerlesme kanaması olabilir o
Doğru ya senin yumurtlama gec oldu demiştin. Bende dedim bu kızın yumurtlama günü 1 hafta oldu (benim öyle yaa ) o kesin yerlesmedir diye .cnm ya 1 günde olmaz ki yerleşme :) sizin başınıza geldi mi hiç ilişkide mi zarar gördüm acaba ama 2 yıldır olmayan şey mi olucak yani o da saçma.. ay panik oldum ama
yok cnm daha yeni oldu.. ay bilemedm.. ihmal edeyim o zamanDoğru ya senin yumurtlama gec oldu demiştin. Bende dedim bu kızın yumurtlama günü 1 hafta oldu (benim öyle yaa ) o kesin yerlesmedir diye .
Başkada birsey gelmiyor aklıma inan. Sen yinede nrtten bir araştır istersenyok cnm daha yeni oldu.. ay bilemedm.. ihmal edeyim o zaman
coook guzel bir ruya.ins bu sana bebisinin olacaginin habercisidirKızllaaarrrr o kadar qüzel bi rüya qördümki qerçek qibiydi etkisindeym hala
Rüyada evde doqum yapıyodm biraz qeçiyo annem bebeqin üstünü qiydirirken seviyorum onu qülüyoo bana minnacık bişeydii cinsiyetini qörmedim ama kız a benziyoduu ayy çok qüzeldii ben o rüyanın qerçeqini istiyoruuummmm
Allah gerçeğini yaşamayı nasip etsin inşallah canım rüyanda hayiri varsın.Şuann bırakın hamileliqi hemen doqurasım varr çok tatlıydıı ya anneannen üstünümü qiydiriyo annecim diyorm minicik ama qülüyo tebessüm ediyo bana yavruummm benim Rabbim o qünleri tez zamanda qöster bize nolur Yarabbiiimm
İnşallahhh canımm inşallahh ayy o duyquyu yaşadım resmen qerçek qibiydii aqlayasım var valla o kadar etkisinde kaldım kiii bu ayy İnşallah nasip eder Rabbim banada isteyen herkesede yaa ben bebeqimi istiyoruuummmcoook guzel bir ruya.ins bu sana bebisinin olacaginin habercisidir
Hiç bilqim yok ama duymuştm sanki olabilir yani adetn ne zmndıKizlar ya insan iki defa yumurtlar mi?yani iki hafta arayla.sanki yumurtluyom yine yaaa.
İnşallahh canımm amiinn baktım rüya tabirlerine çok qüzel bi rüyaaAllah gerçeğini yaşamayı nasip etsin inşallah canım rüyanda hayiri varsın.
adetim 3 gün önce olması gerekirdi normalde.bende şaşırdım akintm yogunolunca.Hiç bilqim yok ama duymuştm sanki olabilir yani adetn ne zmndı
Hee cnm pardon senn adetin qeçmişti testte çıkmıyodu demi cnm hamileysende sancılarn akıntın olur. Baktın mı internetten bizim dediqimiz erken qebelik testineadetim 3 gün önce olması gerekirdi normalde.bende şaşırdım akintm yogunolunca.
Tatlım sen hamile olmayasın ?adetim 3 gün önce olması gerekirdi normalde.bende şaşırdım akintm yogunolunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?